Închide meniul

Lionel Messi, declaraţie de dragoste pentru Barcelona după ce a câştigat al optulea Balon de Aur: „Voi iubi mereu acest club!”

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 8:32

Reclamă
Lionel Messi, declaraţie de dragoste pentru Barcelona după ce a câştigat al optulea Balon de Aur: „Voi iubi mereu acest club!

Lionel Messi, declaraţie de dragoste pentru Barcelona după ce a câştigat al optulea Balon de Aur

Lionel Messi/ Profimedia

Lionel Messi a făcut o declaraţie de dragoste pentru Barcelona, imediat după ce a câştigat al optulea Balon de Aur din carieră. Starul argentinian s-a declarat norocos pentru faptul că a jucat la gruparea de pe Camp Nou, şi vrea ca într-o zi să-şi ia rămas-bun aşa cum trebuie de la echipa alături de care a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a fost decernat câştigătorul Balonului de Aur, după ce în sezonul trecut a câştigat Campionatul Mondial alături de Argentina, cât şi titlul alături de PSG. Este primul jucător din istorie care ajunge la opt trofee de acest tip.

Lionel Messi, declaraţie de dragoste pentru Barcelona după ce a câştigat al optulea Balon de Aur

În timpul Galei de la Paris, Lionel Messi a oferit declaraţii şi despre fosta sa echipă, Barcelona. Acesta s-a declarat norocos pentru faptul că a putut juca pe Camp Nou, într-o perioadă în care catalanii formau cea mai bună echipă din lume. De asemenea, acesta a mai afirmat că a fost un sentiment ciudat atunci când a plecat de la Barca, şi speră ca într-o zi să revină, deoarece acolo se simte ca acasă.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o astfel de carieră. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că mi-am atins toate obiectivele, am atins tot în fotbal, ceea ce este foarte dificil. Am fost norocos să joc în cea mai bună echipă din lume, cel mai bun club. Cea mai bună echipă din toate timpurile.

Asta m-a determinat să câştig şi titluri individuale. Am spus zilele trecute că Argentina a fost aproape de acea echipă a Barcelonei, şi am fost înţeles greşit. Nimeni nu se îndoieşte de faptul că Barcelona a fost cea mai bună din istorie şi va fi imposibil să mai vezi ceva asemănător.

Reclamă

Evident, aş vrea să am ocazia să-mi iau rămas-bun de la oameni într-un alt mod. Cred că a fost un sentiment ciudat atunci când am plecat şi cred că nu e bine pentru tot ce am împărtăşit împreună, tot ce ne-am oferit. Nu s-a terminat într-un mod în care trebuia să se termine. Cred că merit să-mi iau rămas-bun de la oamenii alături de care am trăit atâtea bucurii. Barcelona este casa mea, iubesc clubul şi oamenii de acolo. Barca este specială, diferită faţă de orice altceva.

Urmăresc Barcelona, aşa cum am făcut-o mereu şi o voi face pentru totdeauna. Este clubul pe care îl iubesc şi îl voi iubi toată viaţa”, a declarat Lionel Messi, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur!

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona! La scurt timp după ce a cucerit al optulea Balon de Aur al carierei, Messi a ţinut să îi aducă un omagiu marelui Diego Armando Maradona.

Reclamă 4 / 0/3

Pe scena de la Theatre du Chatelet din Paris, acolo unde a primit pentru a opta oară Balonul de Aur, Lionel Messi nu l-a uitat pe fostul mare fotbalist şi i-a dedicat trofeul:

„Astăzi vreau să îl menţionez pe Diego. Nu există un loc mai bun de a îi ura la mulţi ani, înconjurat de o mulţime de oameni care iubesc fotbalul, aşa cum îşi dorea.

Oriunde eşti, Diego, la mulţi ani! Asta este şi pentru tine”, a spus Lionel Messi, după ce a cucerit Balonul de Aur 2023.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și