Închide meniul

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 0:15

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe dOro ar fi împlinit 63 de ani

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona

Lionel Messi, după ce a cucerit pentru a opta oară Balonul de Aur / Profimedia

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona! La scurt timp după ce a cucerit al optulea Balon de Aur al carierei, Messi a ţinut să îi aducă un omagiu marelui Diego Armando Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare fotbalist, care a încetat din viaţă în 2020, ar fi împlinit 63 de ani chiar în ziua în care Lionel Messi a cucerit un nou Balon de Aur, premiu acordat de revista France Football.

Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur!

Lionel Messi continuă să scrie istorie în fotbal şi la 36 de ani. Argentinianul a cucerit luni seară al optulea Balon de Aur al carierei, după ce a depăşit jucători precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe.

Balonul de Aur 2023 a fost decernat într-o zi specială pentru Lionel Messi şi pentru toţi argentinienii. Pe 30 octombrie 1960 se năştea Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile.

Pe scena de la Theatre du Chatelet din Paris, acolo unde a primit pentru a opta oară Balonul de Aur, Lionel Messi nu l-a uitat pe fostul mare fotbalist şi i-a dedicat trofeul:

Reclamă

„Astăzi vreau să îl menţionez pe Diego. Nu există un loc mai bun de a îi ura la mulţi ani, înconjurat de o mulţime de oameni care iubesc fotbalul, aşa cum îşi dorea.

Oriunde eşti, Diego, la mulţi ani! Asta este şi pentru tine”, a spus Lionel Messi, după ce a cucerit Balonul de Aur 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția presei internaționale, după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2023

După ce Lionel Messi a primit cel de-al 8-lea Balon de Aur, în cadrul galei de la Paris, presa internațională s-a mișcat rapid și a vorbit despre succesul starului de la Inter Miami. Iată doar câteva dintre textele legate de performanța uluitoare a câștigatorului Cupei Mondiale din Qatar:

„Jucătorul argentinian, legitimat acum la Inter Miami, campion mondial cu Argentina și câștigător de Ligue 1 cu PSG a câștigat al 8-lea Balon de Aur din carieră! Și-a consolidat poziția de cel mai bun jucător din istoria fotbalului”, au notat jurnaliștii de la marca.com.

„Pentru a 8-a oară în carieră, Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur. Ce jucător! Totuși, cu siguranță va fi ultimul. Câștigarea Cupei Mondiale a făcut ca Messi să îl depășească pe Haaland. Le-a mulțumit coechipierilor, i-a felicitat pe ceilalți nominalizați și a menționat visul său legat de câștigarea Cupei Mondiale”, au notat jurnaliștii de la dailymail.co.uk.

„Lionel Messi a dat lovitura pentru a 8-a oară! Probabil va fi ultimul Balon de Aur, doar Stanley Matthews a fost mai bătrân ca argentinianul, atunci când a primit trofeul. Avea 41 de ani, în 1956!

Chiar și ala, Messi și-a mărit recordul, chiar și cele 7 titluri erau un record de senzație!”, au notat și cei de la bild.de.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și