Închide meniul

Lionel Messi, depășit la driblinguri în 2020 de un jucător din Premier League

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 5:00

Reclamă
Lionel Messi, depășit la driblinguri în 2020 de un jucător din Premier League

DPA Images via hepta

Lionel Messi, depășit la driblinguri în 2020 de un jucător din Premier League

Potrivit WhoScored.com, Adama are în acest an calendaristic 49 de driblinguri reușite în toate competițiile, în timp ce Lionel Messi are 47. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adama Traore a fost coleg cu Lionel Messi la Barcelona

Adama Traore este un jucător format de celebra academie a Barcelonei, ”La Masia”. Traore s-a format ca fotbalist la Barcelona B, unde a evoluat în 63 de meciuri între 2013 și 2015. 

Traore a fost și coleg cu Lionel Messi, fiind promovat la echipa mare, unde însă a jucat doar într-un meci. Apoi, Adama a ales să plece în Championship, la Aston Villa, în 2015. Ulterior s-a transferat la Middlesbrough, iar din 2018 joacă la Wolverhampton, unde a marcat cinci goluri în 51 de meciuri.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:04

Novak Djokovic e OUT de la turneul ATP Masters de la Paris. Nole poate rata şi Turneul Campionilor

14:43

Video„Vine o pedeapsă grea pentru Răzvan Lucescu!” Românul, chemat la Comisii după scandalul de proporţii din AEK – PAOK 1-1

14:08

Gigi Becali a început războiul cu Rapid: „I-am spus echipa lui Şumudică, el e mare specialist! Ia să te văd, mă, geniule!”

14:02

Eliza Samara – Miu Hirano LIVE VIDEO (22:25, AntenaPLAY). Românca debutează la WTT Champions Montpellier 2024

13:00

Oleksandr Zinchenko, detalii incredibile despre Pep Guardiola. Ce a putut face în timpul unui antrenament

13:00

„Băi, tati, iartă-mă!” Gigi Becali l-a sunat pe Neluţu Varga şi a dezvăluit ce pact a făcut cu patronul CFR-ului

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 4 Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist” 5 VIDEOLando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate” 6 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată”
Citește și