Închide meniul

Lionel Messi, despre regretul carierei sale: „Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială sau măcar să vadă Argentina campioană mondială”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 19:21

Lionel Messi, despre regretul carierei sale: Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială sau măcar să vadă Argentina campioană mondială”

Lionel Messi, despre regretul carierei sale: „Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială”

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia

Lionel Messi a vorbit despre regretul carierei sale. Argentinianul a declarat că i-ar fi plăcut ca Diego Maradona să-i înmâneze Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul „pumelor” a devenit campion mondial în Qatar, după ce Argentina a învins Franța la loviturile de departajare.

Lionel Messi, despre regretul carierei sale: „Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială sau măcar să vadă Argentina campioană mondială”

Argentinianul regretă că Diego Maradona nu a apucat să vadă triumful sud-americanilor din Qatar.

„Mi-ar fi plăcut să-mi dea Cupa sau măcar să vadă toate acestea, să vadă Argentina campioană mondială, el care a iubit atât de mult echipa naţională. Cred că de sus, dragostea lui m-a făcut mai puternic”, a declarat Leo Messi, la un post de radio argentinian, anunță news.ro.

Messi a vorbit și despre momentele de fericire de după câștigarea titlului mondial.

Reclamă

„A fost o nebunie. Adulţi, copii, oameni de toate vârstele. Fericirea se putea citi pe chipurile lor. Sunt încă emoţionat când văd din nou imaginile.. Am primit multe semne de afecţiune, de nebunie şi asta va rămâne pe viaţă. Acea zi a schimbat totul pentru mine şi pentru toată lumea. Acum putem spune că suntem campioni mondiali.

Ceea ce noi am visat atât de mult şi ceea ce eu am visat atât de mult în cariera mea s-a împlinit. (…) Mi-am spus „asta e”, după atâta timp, atâta suferinţă, multă frustrare şi critici, iar familia mea a suferit şi mai mult decât mine”, a spus jucătorul de 35 de ani pentru a evoca această campanie şi „o lună de neuitat, de neşters, care va rămâne pentru totdeauna”.

Leo Messi a comentat şi momentul de furie de la meciul împotriva Olandei, în sferturile de finală, cu celebrarea în faţa selecţionerului Louis van Gaal dar şi invectivele sale împotriva lui Wout Weghorst. „Qué miras bobo?” (La ce te uiţi, idiotule?), i-a transmis Messi lui Weghorst.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-mi place ce am făcut. Sunt momente de nervozitate şi totul se întâmplă foarte repede. (…) Nu-mi place această imagine”, a precizat Messi.

Cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo îl vizează direct pe Lionel Messi. Adevăratul motiv pentru care a semnat cu Al-Nassr

S-a aflat care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo. Spaniolii de la El Mundo au dezvăluit că are legătură cu rivalul său de-o viaţă, Lionel Messi.

Acesta ar fi fost şi adevăratul motiv pentru care starul portughez şi-a surprins fanii în acest an şi a semnat cu Al-Nassr. După ce a câştigat trofee cu Manchester United, Real Madrid şi Juventus, CR7 a ajuns să joace în Arabia Saudită.

Jurnaliştii de la El Mundo, citaţi de corrieredellosport.it, au anunţat că Ronaldo era obsedat de salariul pe care îl primea Messi încă din perioada în care erau rivali în Real Madrid – Barcelona.

„Cristiano Ronaldo se considera a fi cel mai bun fotbalist din lume şi îşi dorea să fie cel mai bine plătit”, a precizat sursa citată.

Mai mult, la o gală în care sa întâlnit cu fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, CR7 i-ar fi cerut acestuia să îi spună mai multe detalii despre salariul pe care îl primeşte Messi. Atunci ar fi aflat că argentinianul încasa de două ori mai mult decât el! La numai câteva luni distanţă, ar fi decis să plece de la Real Madrid şi a semnat cu Juventus.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și