Închide meniul

Lionel Messi, devastator şi fără contract! Gol senzaţional din lovitură liberă şi două assist-uri. Argentina e în semifinalele Copei America

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 8:31

Lionel Messi, devastator şi fără contract! Gol senzaţional din lovitură liberă şi două assist-uri. Argentina e în semifinalele Copei America

Lionel Messi, devastator şi fără contract

Profimediaimages

Lionel Messi, gol şi două assist-uri în Copa America
Argentina – Ecuador 3-0

Rodrigo De Paul a marcat în minutul 40 din pasa lui Messi, Laurataro Martinez având şi el parte de un assist de la Lionel, în minutul 86. În prelungiri, Messi a stabilit scorul final cu o execuţie perfectă din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, arbitrul acordase penalty pentru Pume, dar VAR a întors decizia. Nicio problemă pentru Messi, care a ajuns la 76 de goluri marcate pentru naţională. El îl poate depăşi pe Pele (77), care este cel mai bun marcator sud-american pentru echipa naţională.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI MESSI

Lionel Messi: Nu mă interesează premiile individuale. Am venit aici pentru altceva

„A fost un meci foarte greu. Am știut de la început că vom avea un adversar greu. A fost o luptă dificilă până la marcarea primului gol, apoi am reușit să ne desprindem. Cel mai important lucru este că am făcut încă un pas.

Reclamă

Mereu am spus că premiile individuale sunt în plan secund. Am venit aici pentru altceva. Vreau să felicit echipa pentru munca depusă. Sunt câteva zile de când sunt departe de familiile lor. Avem un obiectiv și visăm la el”, a spus Messi, la finalul partidei.

În acest moment, cunoaştem programul semifinalelor Copei America: Brazilia – Peru (6 iulie) şi Argentina – Columbia (7 iulie).

Reclamă
Citește și:

Lionel Messi, ofertă de ultimă oră

Lionel Messi este liber de contract şi tocmai a primit o ofertă de la PSG, în condiţii mult mai bune decât ar putea obţine la Barcelona. Lionel Messi le dă emoţii fanilor Barcelonei. Starul argentinian tocmai a primit o ofertă de la PSG, susţine as.com.

Joan Laporta, sigur că Messi va rămâne la Barcelona

„Messi vrea să rămână, noi vrem să rămână. Facem progrese”, a spus Laporta, astăzi, citat de El Mundo Deportivo. Şeful Barcei a vorbit după o întrevedere cu Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Laporta caută o soluţie pentru a evita plafonul de salarii impus în La Liga din cauza pandemiei. Cluburile pot oferi salarii totale de 347 de milioane de euro, faţă de 656 de milioane de euro, cum era sezonul trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!