Închide meniul

Lionel Messi, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul când a aflat că trebuie să plece de la Barcelona. „Am început să plângem, nu am știut ce o să ne facem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 12:52

Lionel Messi, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul când a aflat că trebuie să plece de la Barcelona. „Am început să plângem, nu am știut ce o să ne facem!

Lionel Messi, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Barcelona

Profimedia

Lionel Messi a recunoscut că a început să plângă când tatăl său i-a spus că trebuie să plece de la Barcelona. Leo s-a temut pentru viitorul familiei și nu a știut cum să le transmită vestea și copiilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Barcelona

„Tatăl meu a venit acasă. Plecase în acea dimineață pentru a se întâlni cu Laporta. Când s-a întors, mi-a spus despre problemă. Apoi, a trebuit să mă pregătesc să o anunț pe Antonella, pentru ca apoi să le spunem și copiilor.

I-am explicat, am început să plângem, devenisem furioși, dar apoi ne-am revenit ca să vedem care este cel mai bun mod prin care putem să-i anunțăm pe copii. În decembrie, le spusesem că rămânem, că vom continua. Prima dată i-am spus lui Thiago, apoi au aflat și ceilalți”, a spus Lionel Messi pentru BBC, citat de Marca.

Messi a recunoscut că nu a știut ce-i va rezerva viitorul după ce s-a despărțit de Barcelona. Argentinianul și-a găsit însă repede echipă și a semnat cu PSG la doar câteva zile după anunțul despărțirii de catalani.

„După comunicatul Barcelonei nu am știut ce o să ne facem. Nu aveam nimic planificat. Am fost loviți de acea nervozitate, incertitudine… Ne întrebam când avea să înceapă din nou, unde avea să meargă, schimbarea pentru familie.

Reclamă

A fost complicat până când am putut să-mi iau rămas bun de la oameni, să vorbesc. Am putut să-mi închei acordul cu PSG și am început să mă gândesc la ceea ce urmează în viitor. Am început să ne pregătim atât eu din punct de vedere individual, cât și al familiei”, a încheiat Lionel Messi.

Lionel Messi a semnat cu PSG un acord valabil doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri.

Astfel, banii nu sunt o problemă, iar viaţa lui Messi şi a familiei sale va fi una luxoasă. Aceştia vor locui la celebrul hotel „Le Royal Monceau”, unul dintre cele mai importante din Franţa. Pentru o singură noapte de cazare la celebrul hotel, o familie cu trei copii trebuie să achite nu mai puţin de 2.400 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce promisiune i-a făcut Nasser Al-Khelaifi lui Lionel Messi

Președintele lui PSG este convins că Lionel Messi va contribui la câștigarea unui număr important de trofee. L-a asigurat pe atacantul de 34 de ani că se va simți excelent în capitala Franței.

„Sunt foarte mândru să îl prezint pe Lionel Messi la PSG. Este o zi istorică pentru fotbalul mondial, pentru noi. Leo este singurul jucător care a câștigat de 6 ani Balonul de Aur. Va fi foarte important pentru suporteri și pentru fanii din toată lumea.

Munca dificilă va începe abia acum. Am aici cineva aici, lângă noi, care a câștigat multe trofee. Sunt sigur că va face același lucru și aici. Avem un grup impresionant aici și cel mai bun antrenor din lume. Promit că copiii tăi vor fi foarte fericiți aici, deja mi-au spus că Parisul este unul dintre orașele lor preferate„, a declarat Nasser Al-Khelaifi la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și