Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, „dublă” superbă în Peru – Argentina 0-2! Reușite de senzație pentru starul de la Inter Miami

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 8:26

Lionel Messi, dublă” superbă în Peru – Argentina 0-2! Reușite de senzație pentru starul de la Inter Miami

Lionel Messi, „dublă” superbă în Peru - Argentina 0-2

Lionel Messi, în timpul meciului dintre Peru și Argentina / Profimedia

Lionel Messi a reușit o „dublă” superbă în Peru – Argentina 0-2, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026. Grație golurilor marcate de câștigătorul a 7 Baloane de Aur, selecționata „Albiceleste” a rămas singura echipă națională cu punctaj maxim, din calificările Americii de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit după accidentare, starul argentinian a fost decisiv în a doua partidă a echipei naționale, din acțiunea lunii octombrie. În prima partidă, cea cu Paraguay, Messi a fost utilizat pentru 37 de minute și nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă. Totuși, Argentina a câștigat meciul respectiv cu scorul de 1-0.

Lionel Messi, „dublă” superbă în Peru – Argentina 0-2Starul echipei lui David Beckham a marcat ambele goluri în prima repriză

Selecționata pregătită de Lionel Scaloni a deschis scorul, în meciul cu Peru, încă din minutul 10 al partidei. Atunci, argentinienii au reușit un contra-atac fulger, la finalul căruia Messi a trimis puternic balonul în poarta apărată de Pedro Gallese, cu un șut din prima. A primit pasa de gol din parta lui Nico Gonzalez, care a trimis inteligent balonul printre picioarele unui adversar.

Înainte de acest gol totuși, argentinienii au avut mai multe ocazii uriașe de a marca, dar scorul a fost deschis abia în minutul 32 al duelului de pe Stadionul Național din Lima.

Reclamă

Starul de la Inter Miami a punctat din nou în minutul 42, tot cu o execuție din prima. A primit pasa decisivă din partea lui Enzo Fernandez, jucătorul celor de la Chelsea.

De asemenea, Lionel Messi a avut și un gol anulat de arbitrajul video, în minutul 57, pe motiv de offside. Grație prestației din deplasarea din Peru, campionul mondial a primit nota 9,0 din partea celor de la sofascore.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, scorul partidei a rămas 2-0, iar după această victorie, Argentina se află pe primul loc în calificările din America de Sud, pentru Cupa Mondială din 2026, cu 12 puncte după 4 meciuri. Pe locul 2 este selecționata din Uruguay, cu 7 puncte, în timp ce poziția a 3-a este ocupată de Brazilia, tot cu 7 puncte.

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar

Selecționata din Argentina s-a duelat cu echipa națională din Paraguay, în cadrul preliminariilor din America de Sud, pentru Cupa Mondială din anul 2026. În acel meci, Antonio Sanabria a avut o ieșire de-a dreptul șocantă, după un conflict cu câștigătorul a 7 Baloane de Aur.

În minutul 85 al duelului câștigat de către selecționata condusă de către Lionel Scaloni, Lionel Messi a avut un schimb de replici cu jucătorul din Paraguay Antonio Sanabria. După ce campionul mondial s-a întors cu spatele, adversarul acestuia l-a scuipat, iar Messi a aflat acest lucru abia la vestiare.

La finalul partidei, starul lui Inter Miami a condamnat gestul adversarului, dar nu a dorit să vorbească prea multe despre acest subiect. Lionel Messi a declarat că nu dorește să îl pună în centrul atenției pe fotbalistul legitimat la Torino, în Serie A.

„Sanabria? Mi-au zis la vestiar că cineva m-a scuipat. Adevărul este că habar n-am cine e băiatul ăsta. Aș vrea să nu vorbesc mai multe, ca să nu iasă el și să vorbească peste tot pentru a deveni cunoscut”, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și