Închide meniul

Lionel Messi este apt pentru semifinala Argentina – Canada, de la Copa America 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 11:56

Reclamă
Lionel Messi este apt pentru semifinala Argentina – Canada, de la Copa America 2024

Lionel Messi este apt pentru semifinala Argentina - Canada, de la Copa America 2024

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi este apt pentru semifinala Argentina – Canada, de la Copa America 2024. Anunţul a fost făcut de selecţionerul campioanei mondiale, Lionel Scaloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, care acuză o accidentare la ischiogambieri, a revenit pe teren joi, în victoria Argentinei în sferturile de finală cu Ecuador, după ce a ratat ultimul meci din faza grupelor din cauza unei accidentări. El a jucat tot meciul, dar a părut să aibă probleme din punct de vedere fizic.

Lionel Messi este apt pentru semifinala Argentina – Canada, de la Copa America 2024

În vârstă de 37 de ani, jucătorul de la Inter Miami a ratat la loviturile de departajare care au decis meciul de pe NRG Stadium din Houston. „Leo (Messi) este bine, aşa că mâine va lua parte la joc, suntem calmi„, a declarat Scaloni, înaintea confruntării din semifinale de pe MetLife Stadium. „Nivelul său este bun. El este esenţial pentru noi„.

Argentina şi Canada se vor întâlni pentru a doua oară în turneu, după primul meci din Grupa A, în care campionii în exerciţiu au învins cu 2-0  Scaloni a spus că de data aceasta el şi omologul său canadian Jesse Marsch vor încerca „ceva diferit”.

Toţi antrenorii iau notiţe pentru a corecta greşelile şi a le face probleme adversarilor„, a spus managerul în vârstă de 46 de ani. „Fiecare antrenor va trebui să facă ceva diferit. Vom încerca să obţinem mingea şi să-i împiedicăm să-şi facă jocul„.

Reclamă
Reclamă 4

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America. Messi a ratat un penalty, iar Emiliano Martinez a fost eroul campioanei mondiale la loviturile de departajare. Argentina s-a calificat greu în semifinalele Copa America, eliminând. joi, Ecuadorul la loviturile de departajare (1-1, 4-2), graţie a două intervenţii ale portarului Emiliano „Dibu” Martinez. Lionel Messi a ratat la loviturile de departajare.
Argentina a deschis scorul în minutul 35 prin Lisandro Martinez,, dar Ecuadorul a egalat în minutul 91 prin Kevin Rodriguez. Ecuadorienii, care au fost mai lucizi pe tot parcursul meciului, ar fi putut ajunge în semifinale pentru prima dată din 1993, dar vedeta lor, Ener Valencia, nu a reuşit să transforme un penalty în minutul 59, care a lovit bara lui Martinez, scrie news.ro.

Fără prelungiri în această Copa America înainte de finală, cele două echipe au mers direct la penalty-uri, primul executant pentru Argentina fiind Lionel Messi, care a lovit bara transversală.

Emiliano Martinez a respins apoi şuturile lui Angel Mena şi Alan Minda. Fundaşul echipei Benfica Lisabona, Nicolas Otamendi, le-a campionilor mondiali în exerciţiu avantajul decisiv, 4-2 la lovituri de departajare.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și