Închide meniul

Lionel Messi, favoritul bookmakerilor! Ce cotă are să devină golgheterul din Ligue 1 după transferul stelar la PSG

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 15:39

Lionel Messi, favoritul bookmakerilor! Ce cotă are să devină golgheterul din Ligue 1 după transferul stelar la PSG

Lionel Messi

Profimediaimages

Astfel, casele de pariuri i-au oferit o cotă de 2.30 lui Messi pentru a deveni cel mai bun marcator al sezonului 2021-2022. În acest top, Mbappe este pe locul 2, cu o cotă de 2.75, iar Neymar încheie podiumul, cu o cotă de 10. Ben Yedder şi Milik sunt şi eu cotaţi cu şanse la trofeul individual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stagiunea precedentă, Mbappe nu a avut rival, terminând cu 27 de goluri marcate, cu 7 mai multe decât urmăritorii lui, Ben Yedder şi Depay. Cu doi ani în urmă, Mbappe şi Ben Yedder au terminat cu câte 18 reuşite fiecare.

Lionel Messi, primire de gală la Paris

Messi a semnat pe doi ani cu PSG şi va avea un salariu stagional de 35 de milioane de euro. Starul de 34 de ani a fost prezentat, miercuri, la Paris, iar sala de conferinţe s-a transformat într-un adevărat stadion, cei prezenţi scandând numele lui Messi.

A urmat întâlnirea cu ultraşii vicecampioanei, care l-au aşteptat pe atacantul venit de la Barcelona în faţa stadionului, cu tobe şi fumigene. Messi a dat mâna cu câţiva dintre ei, înainte de a merge spre gazonul lui PSG.

Reclamă

„Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment.

Să joc alături de Neymar şi Mbappe? Sunt foarte fericit pentru asta. E o nebunie. Este incredibil că voi face parte din acest grup. Sunt foarte nerăbdător. Vreau să încep să joc. Voi juca alături de cei mai buni. Vreau să mă bucur de asta”, a spus Messi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi are cotă 2.30 să devină golgheterul sezonului viitor
  • Mbappe şi Neymar sunt următorii pe listă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și