Închide meniul

Lionel Messi, în centrul unui scandal: „Ruşinos!”, „Jenant”, „Disperat după statistici”. A fost făcut praf din cauza unui gol marcat în Argentina – Estonia 5-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2022, 10:07 / Actualizat: 6 iunie 2022, 11:37

Lionel Messi, în centrul unui scandal: „Ruşinos!, „Jenant, „Disperat după statistici. A fost făcut praf din cauza unui gol marcat în Argentina – Estonia 5-0

Lionel Messi, în centrul unui scandal după Argentina - Estonia 5-0

Lionel Messi, cinci goluri într-un meci / Profimediaimages

  • Lionel Messi, criticat după Argentina – Estonia 5-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Lionel Messi este în centrul unui scandal după amicalul Argentina – Estonia, scor 5-0, în care starul lui PSG a marcat toate golurile. Atacantul de 34 de ani a fost arătat cu degetul din cauza modului în care a marcat cel de-al 4-lea gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 71, Messi a înscris după un moment de derută în defensiva adversă. A fost un fault la mijlocul terenului şi s-a auzit un fluier, în tribună. Fundaşii Estoniei s-au oprit, crezând arbitrul a oprit jocul. Lionel a continuat să joace faza, spre uimirea adversarilor.

Lionel Messi, în centrul unui scandal după Argentina – Estonia 5-0

Golgheterul Argentinei a driblat portarul şi un jucător al Estoniei şi a înscris în poarta goală. Au fost discuţii aprinse pe teren, dar „centralul” a validat reuşita explicându-le că nu el a fost cel care a fluierat.

Reclamă

Reuşita controversată a lui Messi a stârnit însă discuţii aprinse. Pe reţelele sociale au apărut comentarii acide la adresa deţinătorului Balonului de Aur.

Toată echipa Estoniei s-a oprit la acel fluier, dar uitaţi-vă la gestul ruşinos al lui Messi. Doamne!„, a postat unul dintre fanii lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Într-un amical? Jenant. N-ar putea fi niciodată favoritul meu„, a reacţionat un internaut pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Deci aşa a marcat Messi 5 goluri? Omul este, în mod clar, disperat după statistici!„, a postat un alt utilizator.

Imaginaţi-vă ce titluri ar fi fost dacă ar fi fost Cristiano Ronaldo!„, a fost un alt comentariu.

Lionel a ajuns la 86 de goluri înscrise la echipa naţională şi l-a depăşit pe Ferenc Puskas. A urcat pe locul 4 în topul marcatorilor pentru reprezentativele lor. Cristiano Ronaldo este lider, cu 117 reuşite, şi este urmat pe podium de Ali Daei (109) şi Mokhtar Dahari (89).

Argentina a ajuns, cu ajutorul lui Messi, la 33 de meciuri consecutive fără înfrângere. A început seria în 2019 şi poate doborî recordul Italiei, de 37 de partide fără eşec, stabilit între 2018 şi 2021.

Reacţia lui Lionel Messi după cele cinci goluri marcate în Argentina – Estonia 5-0

Atacantul de 34 de ani a devenit al treilea jucător care reuşeşte o astfel de performanţă la naţionala „pumelor”. Imediat după finalul partidei de pe El Sadar, starul lui PSG le-a transmis un mesaj fanilor.

Nici nu puteam închide sezonul mai bine. Am câștigat Finalissima și astăzi am adăugat mai multe minute de pregătire pentru Cupa Mondială. Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care au fost pe teren și celor care ne urmăresc de la distanță. Ne vom odihni câteva zile și ne vom întoarce foarte curând! Îmbrăţişări tuturor!!„, a scris Lionel Messi pe contul său de Instagram.

Reclamă

Postarea a adunat, în primele 9 ore, aproape 6 milioane de aprecieri. Fostul său coechipier de la PSG, Angel Di Maria, a avut un comentariu care a devenit viral. „Mamita”, a scris mijlocaşul argentinian care a folosit şi cinci emoji care înfăţişau mingea de fotbal.

Leo Messi l-a depăşit acum chiar pe Pele la numărul de goluri înscrise în carieră. A ajuns la 769 de reuşite, cu două mai mult decât legenda naţionalei Braziliei.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren