Închide meniul

Lionel Messi, în vizită în Arabia Saudită! ”Sunt bucuros să îl primesc pe starul Lionel Messi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 9:43

Lionel Messi va face o vizită în Arabia Saudită, în luna martie. Anunțul a fost făcut de ministrul Ahmed Al Khateeb. Messi a semnat în mai 2022 un contract cu statul saudit, conform căruia se angajează să promoveze turismul acestei ţări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit The Athletic, argentinianul ar încasa astfel sume de până la 30 de milioane de euro pe an. De atunci, el postează mesaje de promovare pe Instagram, unde are peste 400 de milioane de urmăritori.

Lionel Messi, în vizită în Arabia Saudită

“Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi rietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a scris pe Twitter ministrul saudit al Turismului.

Lionel Messi a mai fost la Riad în ianuarie, cu PSG, pentru un meci amical cu o selecţionată de jucători de la cele mai bune echipe ale ţării. Printre adversarii săi s-a numărat şi eternul rival Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo

Lionel Messi ar putea redeveni oponentul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la Al-Ittihad. Starul argentinian a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG şi, deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea liderul din Ligue 1 şi ar putea rămâne liber de contract, la vară.

Reclamă

Al-Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al-Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Al-Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo e pe primul loc, fiind la un punct distanţă de rivala Al-Nassr.

Recomandări
  • Lionel Messi e ambasadorul turismului din Arabia Saudită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și