Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului. Superstarul lui PSG a fost şi el copleşit de emoţii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 14:10

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului. Superstarul lui PSG a fost şi el copleşit de emoţii

Lionel Messi, în timpul unui interviu

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului / Twitter

  • Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului
  • Momentul emoţionant face înconjurului internetului

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului. Bărbatul l-a lăudat pe superstarul lui PSG pentru cariera impresionantă, iar argentinianul l-a consolat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul emoţionant care face înconjurului internetului şi a fost văzut de milioane de oameni.

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului

Pablo Giralt a realizat un interviu cu Lionel Messi cu o lună înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Cunoscutul prezentator din Argentina nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a ajuns în prezenţa idolului său.

„Singurul lucru pe care ți-l doresc este să fii fericit, să îți meargă bine în viață, meriți asta. Te admir foarte mult, sunt un fan, am visat toată viața să pot să fac asta, dar nu m-am gândit niciodată că voi avea norocul de a putea fi alături de tine, să pot să te însoțesc cu comentariile mele, cu dragostea mea pentru cariera ta”, i-a spus Pablo Giralt, citat de Sport Bible.

În timp ce bărbatul plângea, Messi a fost copleşit şi el de emoţii. L-a consolat pe bărbat şi i-a mulţumit pentru cuvintele de apreciere.

Reclamă

„Îţi mulţumesc! Mă bucur că oamenii din Argentina sau din lume simt asta şi mă admiră ca om şi ca fotbalist. Sunt recunoscător pentru iubirea pe care o primesc!”, a reacţionat Lionel Messi.

Lionel Messi a vorbit retragerea de la naționala Argentinei

Lionel Messi a pus umărul la victoria răsunătoare obținută de Argentina în meciul cu Venezuela, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale. La final, căpitanul “Pumelor” a lăsat de înțeles că se va retrage de la națională după turneul final din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a avut o nouă prestație excelentă pentru naționala sa. Argentina a trecut fără vreo emoție de Venezuela, scor 3-0, în penultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial.

Messi a marcat ultimul gol al partidei și și-a condus echipa către un succes superb. La finalul duelului de pe legendarul stadion “La Bombonera”, talismanul “Pumelor” a oferit o declarație care lasă de înțeles că se va retrage de la națională după Mondialul din Qatar.

“Mă pot gândi numai la ce urmează, la meciul cu Ecuador (n.r. – ultimul meci din preliminarii). După Cupa Mondială, va trebui să regândesc anumite lucruri.”, a spus Lionel Messi, citat de cotidianul Marca.

„Talismanul” Messi, 158 de selecții și 80 de goluri pentru naționala Argentinei

Prin urmare, Campionatul Mondial din Qatar va fi, cel mai probabil, ultimul turneu final disputat de Messi pentru naționala sa. Argentina este deja calificată la competiția din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

De-a lungul carierei, Messi a adunat 158 de selecții pentru naționala “Pumelor”, reușind să înscrie 80 de goluri.

Un alt jucător argentinian care ar urma să se retragă după Cupa Mondială este Angel Di Maria, colegul lui Lionel Messi de la PSG. 120 de prezențe și 23 de goluri a adunat Di Maria în tricoul Argentinei de-a lungul timpului.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern