Închide meniul

Lionel Messi, la Inter Miami! David Beckham pregătește lovitura secolului. Detaliile mutării spectaculoase

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 17:16

Lionel Messi, la Inter Miami! David Beckham pregătește lovitura secolului. Detaliile mutării spectaculoase

profimediaimages

Lionel Messi, la Inter Miami

Lionel Messi, la Inter Miami. Acest scenariu prinde tot mai mult contur. Potrivit The Sun, argentinianul e aproape de a semna un contract pe 10 ani cu Barcelona, dar va mai juca în La Liga doar în următoarele două sezoane. Ulterior, Messi ar ajunge la Inter Miami, echipa lui David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, la Inter Miami. Planuri uriașe pentru David Beckham

Lionel Messi și-a exprimat în multe rânduri dorința să-și încheie cariera în MLS. Jorge Mas, coproprietarul lui Inter Miami, este optimis că poate să-l ademenească pe starul Barcelonei în Florida.

„Eu și David Beckham am muncit din greu, avem aspirații de a aduce aici cei mai buni jucători, iar Leo Messi este un jucător excepțional, probabil cel mai bun jucător din toate timpurile.

Sunt optimist, Messi va juca în tricoul lui Inter Miami. Se potrivivește cu ambițiile noastre de a construi o echipă de talie mondială”, a declarat Jorge Mas pentru Miami Herarld, citat de The Sun.

Clubul lui David Beckham, amendat cu 2 milioane de dolari

Recent, Inter Miami a fost amendată cu 2 milioane de dolari pentru că i-a plătit prea mult pe Blaise Matuidi și Andres Reyes în 2020.

Reclamă

Cei doi jucători nu sunt vizaţi de aceste încălcări ale regulamentului. Liga a deschis o anchetă în martie referitor la condiţiile lui Matuidi, care a beneficiat de salariu mai mare când a semnat cu Inter Miami în august 2020.

El nu a fost numit jucător desemnat, adică un fotbalist ce ar putea dispune de un salariu mai mare de plafonul MLS, în condiţiile în care în lot erau mexicanul Rodolfo Pizarro şi argentinienii Matias Pellegrini şi Gonzalo Higuain.

Lionel Messi: „Mi-ar plăcea să joc în SUA la un moment dat”

Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona expiră la 30 iunie. Fanii lui Inter Miami au motive să spere că îl vor vedea pe starul argentinian în tricoul echipei lui David Beckham.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite ale Americii la un moment dat, mereu a fost una dintre dorințele mele, dar nu știu ce se va întâmpla”, spunea Lionel Messi la finalul anului trecut.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și