Închide meniul

Lionel Messi, mesaj superb pentru Sergio Busquets chiar pe Camp Nou, în ziua în care spaniolul s-a despărţit de Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 8:42

Lionel Messi, mesaj superb pentru Sergio Busquets chiar pe Camp Nou, în ziua în care spaniolul s-a despărţit de Barcelona

Lionel Messi, mesaj superb pentru Sergio Busquets chiar pe Camp Nou, în ziua în care spaniolul a plecat de la Barcelona

Lionel Messi şi Sergio Busquets, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Lionel Messi i-a transmis un mesaj superb lui Sergio Busquets, chiar pe Camp Nou, la despărţirea mijlocaşului spaniol de Barcelona. Starul sud-american a ţinut să-i transmită câteva gânduri fostului său coleg, în ziua în care acesta şi-a luat adio de la gruparea blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Busquets va pleca în această vară de la Barcelona, după ce a ales să nu-şi mai prelungească înţelegerea pe Camp Nou. Spaniolul va părăsi gruparea catalană după ce întreaga sa carieră a evoluat la trupa blaugrana.

Lionel Messi, mesaj superb pentru Sergio Busquets chiar pe Camp Nou, în ziua în care spaniolul a plecat de la Barcelona

Barcelona a organizat o festivitate pentru Sergio Busquets, pe Camp Nou, acolo unde au fost prezenţi mai mulţi foşti jucători ai clubului precum Carles Puyol sau Gerard Pique.

Mijlocaşul spaniol şi-a luat rămas bun de la clubul la care a scris istorie, iar printre cei care i-au transmis un mesaj s-au numărat Lionel Messi, Pep Guardiola şi Andres Iniesta. Aceştia trei au apărut pe Camp Nou într-un videoclip, în timp ce îi transmiteau mesaje superbe lui Busquets.

Lionel Messi a transmis faptul că regretă că nu poate fi alături de fostul să coleg, în ziua în care acesta pleacă de la Barcelona. Cu toate acesta, starul sud-american s-a declarat onorat de faptul că a putut împărţi terenul cu Busquets.

Reclamă

„Salut, Busi! Îmi pare rău că nu pot fi acolo la despărțirea ta de club, o despărțire care a venit după mulți ani în care ai oferit foarte multe acestui club.

A fost o onoare să petrec atât de mulți ani alături de tine pe teren și în afara sa. Îți doresc tot binele ție și familiei tale. Te iubesc mult”, se arată în mesajul lui Lionel Messi pentru Barcelona, diguzat pe un ecran imens pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani

Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a confirmat că nu va mai semna o nouă înţelegere cu clubul în tricoul căruia a scris istorie. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al liderului din La Liga.

Mijlocaşul Sergio Busquets nu-şi va prelungi contractul, care expiră la 30 iunie. „Unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului va părăsi Barcelona la sfârşitul sezonului„, a anunţat clubul blaugrana într-un comunicat.

„A fost o aventură de neuitat, o onoare şi un motiv de mândrie că am putut purta acest ecuson, dar totul are un sfârşit„, a declarat Busquets într-un videoclip emoţionant, potrivit news.ro.

Mijlocaşul defensiv, în vârstă de 34 de ani, a jucat doar pentru Barca în cariera sa profesională, începută în 2008. A înscris 19 goluri în 718 meciuri.

Spaniolul este al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria lui Barça, cu 719 prezenţe, fiind devansat doar pe Xavi (767) şi Lionel Messi (778). El a câştigat 8 titluri, 7 Cupe ale Regelui, 7 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor şi 3 Cupe Mondiale ale Cluburilor.

Recomandări
  • Lionel Messi, mesaj superb pentru Sergio Busquets
  • Mijlocaşul spaniol a plecat de la Barcelona

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și