Închide meniul

Lionel Messi n-a mai suportat și a ieșit în față: "A sosit momentul!" + Jucătorul pe care vrea să-l facă vedetă la Barcelona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 14:26

Lionel Messi n-a mai suportat și a ieșit în față: "A sosit momentul!" + Jucătorul pe care vrea să-l facă vedetă la Barcelona

profimediaimages

Lionel Messi, mesaj categoric

Cluburile din Premier League au început o campanie de boicot împotriva rețelelor de socializare. Inițiativa englezilor a ajuns în mai multe țări, iar Lionel Messi s-a alăturat mișcării. Starul Barcelonei a făcut apel la empatie. Mesajul său a devenit viral în timp record, numărând în prezent peste trei milioane de like-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, mesaj împotriva abuzului în mediul online

"Văd că am ajuns la borna de 200 de milioane de oameni care mă urmăresc pe Instagram. Totuși, nu voi transforma acest lucru în motiv de sărbătoare. Evident, apreciez dragostea și sprijinul pe care îl primesc întotdeauna din partea voastră. Dar cred că a sosit momentul să oferim importanță tuturor OAMENILOR aflați în spatele fiecărui profil. Să realizăm că în spatele fiecărui cont există o persoană, formată din carne și sânge, care râde, plânge, se bucură și suferă… o ființă umană cu sentimente.
Haideți să ne ridicăm vocile și să oprim abuzul din social media. Nu contează dacă suntem anonimi, faimoși, sportivi, arbitri, fani ai fotbalului sau nici măcar nu avem treabă cu acest sport. Nu contează rasa, religia, ideologia sau genul… nimeni nu merită să fie insultat. Trăim împreună și vedem că abuzul devine din ce în ce mai frecvent și mai rău pe rețelele sociale, iar nimeni nu face nimic pentru a-l preveni. Trebuie să condamnăm puternic astfel de atitudini ostile și să solicităm companiilor care se ocupă de rețelele sociale să adopte măsuri urgente împotriva acestor comportamente.
Mi-aș dori ca voi, cei 200 de milioane de oameni care îmi sunteți alături, să deveniți 200 de milioane de motive pentru ca rețelele sociale să se transforme într-un loc sigur în care primează respectul și unde ne putem împărtăși opiniile fără existe teama de a fi insultat… iar acele insulte, rasismul, abuzul și discriminarea să rămână în afară pentru totdeauna. Sper ca voi, cei care îmi sunteți mereu alături, să mă însoțiți în această campanie.
Vă îmbrățișez pe toți și vreau să le transmit felicitări tuturor oamenilor din fotbalul din Marea Britanie pentru ideea campaniei împotriva abuzului și discriminării din mediul online"
, a fost mesajul lui Messi, pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Lionel Messi, dialog inedit cu Frenkie de Jong și Ronald Koeman

Lionel Messi și-a găsit un nou favorit în vestiar după plecarea lui Luis Suarez. Căpitanul Barcelonei îl încurajează mereu pe Frenkie de Jong, olandezul sosit în 2019 de la Ajax. Ronald Koeman a dezvăluit că Messi vede un viitor strălucit pentru mijlocașul de 23 de ani.

"Messi i-a spus lui Frenkie că este un jucător fantastic. Leo devine fericit în preajma unui jucător precum Frenkie, pentru că vrea să aibă în jurul său fotbaliști adevărați.

Reclamă

„Când vorbim între noi, Messi vorbește mereu despre Frenkie. Încearcă întotdeauna să-l activeze, deoarece Messi crede că Frenkie poate atinge un nivel mult mai înalt. Spune că Frenkie e un jucător foarte inteligent”, a dezvăluit Ronald Koeman, pentru De Telegraaf, citat de Football Oranje. 

86 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru Frenkie de Jong. Olandezul a bifat 89 de meciuri în tricoul catalanilor, reușind să înscrie 9 goluri și să dea 12 pase decisive. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și