Închide meniul

Lionel Messi n-a uitat de Maradona! Mesaj emoționat postat de starul Argentinei: „Trofeul este și pentru Diego!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 19:08

Lionel Messi n-a uitat de Maradona! Mesaj emoționat postat de starul Argentinei: Trofeul este și pentru Diego!”

Lionel Messi n-a uitat de Maradona! Mesaj emoționat postat de starul Argentinei

Lionel Messi/hepta

Lionel Messi n-a uitat de Maradona! Starul Argentinei a postat, pe Instagram, un mesaj în care dedică trofeul câștigat, la CM 2022, și lui „El Pibe D’Oro”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina s-a impus în fața Franței, scor 3-3 (4-2 d.l.d), în finala CM 2022.

Lionel Messi n-a uitat de Maradona! Mesaj emoționat postat de starul Argentinei

Lionel Messi a dedicat trofeul câștigat în Qatar mai multor persoane, printre care și regretatului Diego Maradona, care a decedat în noiembrie 2020.

„De la Grandoli (n.r. primul club din cariera sa) și până la Cupa Mondială din Qatar au trecut aproape 30 de ani. Aproape trei decenii în care mingea mi-a oferit o mulțime de bucurii, dar și niște tristețe. Întotdeauna am avut visul de a deveni campion mondial și nu am vrut să mă opresc, chiar dacă știam că e posibil ca niciodată să nu se întâmple asta.

Acest trofeu este și pentru cei care nu au reușit să câștige Cupa Mondială la precedentele ediții, cum ar fi cea din 2014, din Brazilia, în care toată lumea ar fi meritat pentru modul în care au luptat până la final și cât de mult și-au dorit. 

Reclamă

Este și pentru Diego (n.r. Maradona), care ne-a încurajat din rai. Și pentru toți cei care au susținut echipa națională fără să le pese prea mult de rezultat, ci mai degrabă de dorința pe care o arătam mereu, chiar și atunci când nu reușeam ceea ce ne doream.

Și, desigur, este și pentru acest grup frumos care s-a format, pentru staff-ul tehnic și pentru toți cei din echipa națională, care, chiar dacă sunt anonimi, muncesc zi și noapte pentru a ne face viața mai ușoară”, a scris Lionel Messi, pe Instagram.

Lionel Messi: „Este imposibil ca succesul să vină fără dezamăgire!”

„De multe ori, eșecul face parte din drumul nostru și ne ajută să învățăm. Este imposibil ca succesul să vină fără dezamăgire.

Reclamă 4 / 0/3

Vă mulțumesc din toată inima! Hai, Argentina!”, a încheiat Lionel Messi.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și