Închide meniul
Video

Povestea fotografiei istorice cu Diego Maradona cărat în spate, pe care Lionel Messi a recreat-o după 36 de ani: „S-a uitat la mine şi cuvintele au fost de prisos”

Publicat: 19 decembrie 2022, 9:16

Lionel Messi, imagine istorică după ce a devenit campion mondial

Profimedia

  • Povestea fotografiei istorice cu Diego Maradona cărat în spate
  • Dezvăluiri la AS.ro LIVE 

Povestea fotografiei istorice cu Diego Maradona cărat în spate, pe care Lionel Messi a recreat-o după 36 de ani a fost dezvăluită la AS.ro LIVE. Omul care l-a cărat în spate pe Diego Maradona în 1986, după ce Argentina a câştigat al doilea titlul mondial din istorie, a făcut dezvăluiri fabuloase la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea cu Diego Maradona cărat în spate şi având Cupa Mondială într-o mână, deasupra capului, a făcut istorie. Argentinienii au trăit aceleaşi sentimente după ce Lionel Messi a condus naţionala „pumelor” spre al treilea titlu mondial din istorie. Cel mai bun prieten al lui Messi, Kun Aguero, l-a cărat pe urmeri pe Messi şi au oferit aceeaşi imagine ca cea din 1986.

Roberto Cejas, cel care l-a cărat pe Maradona în spate, a dezvăluit, în urmă cu un an, la AS.ro LIVE, povestea din spatele fotografiei care a scris istorie.

Reclamă

Povestea fotografiei istorice cu Diego Maradona cărat în spate, pe care Lionel Messi a recreat-o după 36 de ani

Şi asta a fost o odisee, să traversez. În canalul unde trebuia să fie apă nu era apă. Erau nişte militari cu nişte bastoane mari. Dacă voiai să te mişti, te loveau. De partea cealaltă era sârmă. Dacă ai fi căzut acolo, te tăiai. Slavă Domnului, am reuşit să sărim pe un cadru şi am intrat pe teren.

Reclamă

După ce am ajuns acolo, m-am dus la mijlocul terenului şi de acolo am început să fac semne, mă uitam în sus, căutam o cameră care să cuprindă tot terenul ca să mă văd într-o zi făcând giumbuşlucuri pe teren.

”El era în faţa mea. Nu-l văzusem. Încercam să facem un rond, ca să meargă singuri, pentru că aici, în Argentina, nu credea nimeni că vor ieşi campioni. Voiau să sărbătorească ei singuri. La un moment dat, a apărut în faţa mea în careul mic, s-a întors, s-a uitat la mine şi cuvintele au fost de prisos.

M-am aplecat puţin, el a sărit puţin şi a ajuns pe umerii mei. Atunci a început acel frumos tur al învingătorilor pe care l-am făcut amândoi. Toţi trei, pentru că ducea și cupa”, a povestit Roberto Cejas la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul la Cupa Mondială 2022 din Qatar

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Este visul copilăriei mele, am avut noroc că am obţinut totul. Ceea ce îmi lipsea, este deja aici. A fost o nebunie, ne-am dorit trofeul şi este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Este minunat! Atât de mult îmi doream (n.r. trofeul Cupei Mondiale), iar Dumnezeu mi l-a dat! Avem sentimentul că vom fi campioni, am suferit mult şi în cele din urmă am reuşit.

A trebuit să aşteptăm această Cupă, dar este cel mai frumos lucru. Abia aştept să mă întorc în Argentina şi să sărbătorim, să văd nebunia care este acolo. Am suferit mult. Ce am fi putut să cerem mai mult? Fotbalul este un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Dedicăm victoria poporului argentinian“, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian