Închide meniul
VIDEO

Pays de Cassel – PSG 0-7. Spectacol total oferit de parizieni în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a marcat 5 goluri. Se știu toate echipele calificate în optimi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:58

Pays de Cassel – PSG 0-7. Spectacol total oferit de parizieni în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a marcat 5 goluri. Se știu toate echipele calificate în optimi

Kylian Mbappe și Neymar au creat un gol magnific

Kylian Mbappe și Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Pays de Cassel – PSG 0-7. Spectacol total oferit de parizieni în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY! Kylian Mbappe s-a distrat cu micuța echipă din liga a 6-a și a marcat 5 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a obținut calificarea în optimile Cupei Franței în mare stil. Mbappe, Neymar și colegii au marcat pe bandă rulantă și și-au asigurat locul în faza următoare.

Pays de Cassel – PSG 0-7. Spectacol total oferit de parizieni în Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY!

Se știu toate echipele calificate în optimile Cupei Franței:

FINAL. Pays de Cassel – PSG 0-7. Festival de goluri oferit de parizieni! PSG s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Franței, după unul dintre cele mai ușoare meciuri din istoria clubului.

Min 79. GOOOL PSG! Mbappe se distrează cu apărarea micuței echipe din liga a 6-a! Atacantul parizienilor a marcat al 5-lea gol al serii.

Reclamă

Min 64. GOOOL PSG! Carlos Soler înscrie și el. Mijlocașul spaniol și-a umilit adversarii cu un gol cu călcâiul, ca în curtea școlii.

Min 56. GOOOL PSG! „Poker” fabulos reușit de Kylian Mbappe! Atacantul parizienilor a profitat de ieșirea hazardată a portarului și a trimis în plasă.

Min 40. GOOOL PSG! Mbappe, pe modul „bestie”! Starul lui PSG își trece în cont un hat-trick de senzație într-un interval de numai 11 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Min 35. GOOOL PSG! Kylian Mbappe reușește „dubla”, din pasa excelentă a lui Pereira, cu un lob de vis.

Min 33. GOOOOL PSG! Neymar dublează avantajul parizienilor.

Min 29. GOOOOL PSG! Kylian Mbappe a deschis scorul!

Min 1. A început meciul!

MECIUL ESTE TRANSMIS ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ANTENAPLAY, AICI

Update: Kylian Mbappe, Neymar și Sergio Ramos, titulari la PSG în meciul din Cupa Franței.

Reclamă

Antrenorul lui PSG, Chritophe Galtier, a decis să-l odihnească pe Lionel Messi pentru partida din această seară, din Cupa Franței, contra celor de la Pays de Cassel. Tehnicianul se va putea baza însă pe serviciile celorlalte staruri din echipă, Neymar și Kylian Mbappe.

Pintre cei 21 de jucători pe care PSG i-a anunțat pentru partida din Cupă se numără și Achraf Hakimi sau Marquinhos.

Pe lângă Lionel Messi, tehnicianul campioanei a preferat să-l menajeze și pe Gianluigi Donnarumma, astfel că între buturile lui PSG va sta Keylor Navas.

Pays de Cassel – PSG, sold-out! 34.000 de fani la meciul amatorilor cu starurile lui PSG

Pays de Cassel – PSG, meci din şaisprezecimile Cupei Franţei, e sold-out! 34.000 de fani vor fi prezenţi la meciul transmis în direct în AntenaPLAY, luni, de la 21:45.

Duelul de pe stadionul Bollaert-Delelis, arena lui Lens, e programat luni. Între 2.000 şi 3.800 de locuri mai erau disponibile miercuri seara, iar tarifele oscilează între 10 şi 50 de euro.

Meciul va genera o cifră de afaceri de 700.000 de euro. Echipa de amatori Pays de Cassel dispune de un buget anual de 150.000 euro, iar pentru calificarea în 16-imile de finală a primit deja 102.500 euro.

Adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită

S-a aflat adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită. Se pare că starul sud-american este tot mai aproape să ia o decizie în legătură cu viitorul lui la PSG.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a negat complet zvonurile conform cărora Al-Hilal l-ar fi ofertat pe Lionel Messi. Ba mai mult, acesta susține că sud-americanul este pe cale să se întâlnească cu oficialii de la PSG pentru a discuta despre prelungirea contractului pe Parc de Princes.

Contractul lui Lionel Messi va expira la finalul sezonului, însă se pare că starul argentinian va continua la trupa pariziană.

Totodată, se pare că Messi nu a purtat negocieri cu niciun alt club în această perioadă, și mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii legate de noul său contract pe Parc de Princes, înainte de a fi semnat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și