Închide meniul

Adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită. Ce se întâmplă cu starul de la PSG

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 16:31

Reclamă
Adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită. Ce se întâmplă cu starul de la PSG

L'Equipe: Negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au "îngheţat"

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

S-a aflat adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită. Se pare că starul sud-american este tot mai aproape să ia o decizie în legătură cu viitorul lui la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, s-a zvonit că și Lionel Messi ar fi ofertat de un alt club din Arabia Saudită, anume Al-Hilal. Concret, saudiții i-ar fi oferit campionului mondial un salariu de 300 de milioane de dolari.

Adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită. Ce se întâmplă cu starul de la PSG

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a negat complet zvonurile conform cărora Al-Hilal l-ar fi ofertat pe Lionel Messi. Ba mai mult, acesta susține că sud-americanul este pe cale să se întâlnească cu oficialii de la PSG pentru a discuta despre prelungirea contractului pe Parc de Princes.

Contractul lui Lionel Messi va expira la finalul sezonului, însă se pare că starul argentinian va continua la trupa pariziană.

Totodată, se pare că Messi nu a purtat negocieri cu niciun alt club în această perioadă, și mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii legate de noul său contract pe Parc de Princes, înainte de a fi semnat.

Reclamă

Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo

Nu mai este niciun dubiu. Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo în amicalul începutului de an, „Riyadh Season Cup”. Super-meciul dintre PSG şi o echipă formată din starurile lui Al-Nassr şi Al-Hilal va avea loc pe 19 ianuarie.

Liderul din Ligue 1 a anunţat care sunt cei trei jucători care nu pot face deplasarea în Arabia Saudită. Nordi Mukiele, Marco Verratti şi Lucas Lavallee sunt fotbaliştii care au probleme medicale şi vor fi lăsaţi la Paris.

De altfel, PSG a lansat şi un teaser în care apar toate starurile echipei. Trio-ul Messi-Mbappe-Neymar a fost scos în evidenţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo va fi căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Lusitanul va purta banderola echipei formate din cei mai buni jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal, două cluburi saudite, care vor întâlni Paris Saint-Germain.

Mult aşteptatul duel dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi va avea loc joi, la Riad. Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur va juca astfel primul său meci de la sosirea în Arabia Saudită.

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Spaniolii de la Mundo Deportivo susţin că Lionel Messi e ademenit de Al-Hilal cu un salariu anual de 300 de milioane de dolari. Arabii fac totul pentru a avea şanse mari la organizarea Campionatului Mondial din 2030.

Astfel, eventualul transfer al lui Messi la rivala lui Al-Nassr nu ar fi o lovitură doar pentru club, ci pentru Arabia Saudită, „care vrea să îşi promoveze turismul şi să-şi deschidă graniţele”, anunţă jurnaliștii spanioli.

Sursa citată anunţă şi că Al-Hilal speră să-l aducă pe Messi chiar în această iarnă, când a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG. În această situaţie, saudiţii ar fi nevoiţi să le plătească şi francezilor o sumă de bani.

Miza arabilor este să transforme Clasicul Al-Hilal – Al-Nassr în duelul dintre Messi şi Ronaldo, unul pe care l-ar urmări întreaga planetă, lucru care se întâmpla în perioada în care cei doi evoluau la Barcelona, respectiv Real Madrid.

Pe de altă parte, Messi este ambasador al turismului din Arabia Saudită, lucru care ar putea conta în afacerea pe care Al-Hilal o pune la cale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și