Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, o nouă performanţă fabuloasă! A dus-o pe Inter Miami într-o nouă finală cu două assist-uri de senzaţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 8:58 / Actualizat: 24 august 2023, 12:43

Lionel Messi, o nouă performanţă fabuloasă! A dus-o pe Inter Miami într-o nouă finală cu două assist-uri de senzaţie

Lionel Messi, o nouă performanţă fabuloasă

Lionel Messi a reuşit o o nouă performanţă fabuloasă. Starul argentinian în vârstă de 36 de ani este de neoprit în tricoul lui Inter Miami. Messi a reuşit două assist-uri de senzaţie şi şi-a calificat echipa în finala US Open Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deţinătorul a şapte Baloane de Aur a făcut spectacol în meciul Cincinnatti – Inter Miami. După ce a triumfat în finala Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord şi a devenit jucătorul cu cele mai multe trofee câştigate în carieră, Messi a mai avut o evoluţie de cinci stele.

Lionel Messi a reuşit o nouă performanţă fabuloasă

Chiar dacă şi-a încheiat seria de opt partide cu gol marcat în tricoul echipei lui David Beckham, Lionel Messi a ajutat-o pe Inter Miami să obţină o revenire miraculoasă. Cincinnati a fost condusă cu 2-0, după golurile marcate de Acosta (18) şi Vazquez (53).

Messi a ieşit la rampă în minutul 68, când l-a servit perfect pe Campana, cel care a redus din diferenţă. Când adversarii se pregăteau să sărbătorească, starul argentinian a mai reuşit un asisst incredibil. „Ce pasă!„, s-au minunat cei de la Bleacher Report. I-a pus mingea pe cap tot lui Leonardo Campana, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Reclamă

S-a intrat în prelungiri, iar în minutul 3 Josef Martinez a dus-o pe Inter Miami pentru prima oară în avantaj. Kubo a restabilit egalitatea în minutul 114 şi calificarea în finală s-a decis la lovituri de departajare. Lionel Messi a fost primul care a marcat pentru gruparea din Miami.

Hagglund a fost singurul jucător care a ratat, iar Inter Miami va juca cu trofeul pe masă. Messi are cifre de senzaţie după plecarea de la PSG. A câştigat toate cele 8 meciuri în care a jucat şi are 10 goluri şi 3 pase decisive!

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Lionel Messi, după ce a scris istorie şi a câştigat primul trofeu la Inter Miami

Reacţia lui Lionel Messi, după ce a scris istorie şi a câştigat primul trofeu la Inter Miami, nu a întârziat să apară. Starul argentinian s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a reuşit să-i aducă echipei sale primul trofeu din palmares, după succesul din finala Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord cu Nashville.

Lionel Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe trofee câştigate în întreaga sa carieră, după succesul cu Inter Miami.

Messi a reacţionat imediat după finala câştigată cu Inter Miami. Acesta a transmis un mesaj pe reţelele oficiale de socializare, declarându-se extrem de fericit de victoria obţinută alături echipa sa.

Acesta a subliniat faptul că este primul trofeu obţinut de echipa din MLS, patronată de David Beckham, însă susţine că este doar începutul.

Foarte fericit să obţin acest prim trofeu din istoria clubului. Munca tuturor şi dăruirea lor au făcut asta posibil. Să sperăm că este doar începutul! Haide, Inter Miami!”, se arată în mesajul transmis de Lionel Messi, pe contul de Instagram.

Lionel Messi a ajuns la 44 de trofee câştigate de-a lungul carierei, fapt care reprezintă un record absolut. Până la succesul cu Inter Miami, starul argentinian se afla la egalitate cu Dani Alves, ambii cu câte 43 de trofee câştigate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și