Închide meniul

Lionel Messi, pentru ultima oară în tricoul Barcelonei? Vestea uriașă venită din Spania

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 11:53

Reclamă
Lionel Messi, pentru ultima oară în tricoul Barcelonei? Vestea uriașă venită din Spania

Lionel Messi este dorit intens de Joan Laporta înapoi la Barcelona

Lionel Messi, în tricoul Barcelonei / Profimedia

Lionel Messi ar putea juca pentru ultima oară în tricoul Barcelonei. Joan Laporta, președintele clubului catalan, visează să-l aducă pe starul argentinian pe Camp Nou pentru ultima parte a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Barcelonei visează ca Messi să se retragă din fotbal în tricoul blaugrana, de care omul cu 7 Baloane de Aur este legat sufletește.

Lionel Messi, pentru ultima oară în tricoul Barcelonei? Vestea uriașă venită din Spania

Joan Laporta a vorbit în repetate rânduri despre posibilitatea ca Messi să revină pe Camp Nou, locul unde a trăit momente incredibile și a scris istorie în lumea fotbalului.

Acum, dorința conducătorului Barcei începe să prindă contur. Laporta a dezvăluit că are un plan răsunător pentru a-l aduce pe Messi „acasă”. Președintele catalanilor a recunoscut că se simte dator față de starul argentinian, care a plecat de pe Camp Nou într-un context extrem de trist și neînțeles, vara trecută.

„Mă simt dator față de Leo Messi. Mi-ar plăcea enorm să își încheie cariera la Barcelona și să fie aplaudat la scenă deschisă pe toate stadioanele. Cred că putem realiza acest lucru. Asta e aspirația noastră. Intenția mea cu Leo este clară”, a spus Joan Laporta, citat de celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Reclamă

Lionel Messi a plecat de la Barcelona la PSG în vara lui 2021, liber de contract. Starul argentinian a semnat o înțelegere pe două sezoane cu campioana Franței.

Xavi a dezvăluit că revenirea lui Lionel Messi la Barca este „imposibilă”, la ora actuală

Xavi a recunoscut că revenirea lui Lionel Messi la Barcelona este „imposibilă” în prezent, dar nu a exclus o viitoare colaborare cu fostul său coechipier de la echipa catalană, informează DPA.

Reclamă 4 / 0/3

„Are contract şi este imposibil acum”, a spus antrenorul spaniol înaintea amicalului dintre Barca şi Juventus, disputat la Dallas (SUA).

„Messi este cel mai bun fotbalist din lume şi din istorie. Preşedintele Laporta a spus deja că povestea lui Messi cu Barca nu s-a terminat, dar acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a adăugat Xavi.

Messi (35 ani) s-a despărţit în vara trecută de Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a fost nevoit să plece de pe Camp Nou din cauza problemelor financiare ale clubului „blaugrana”, care nu a mai putut onora contractul jucătorului argentinian la momentul respectiv.

Argentinianul a semnat ulterior un acord pe doi ani cu PSG, valabil până în 2023, însă prestaţiile sale în tricoul parizienilor nu s-au ridicat la nivelul evoluţiilor strălucitoare sub culorile Barcelonei, reuşind doar şase goluri în sezonul său de debut în campionatul Franţei.

Messi a marcat 672 de goluri pentru Barcelona

Lionel Messi a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru FC Barcelona, fiind cel mai bun marcator din istoria acestui club şi a campionatului Spaniei.

Septuplul câştigător al Balonului de Aur este legat prin contract de PSG până în vara viitoare, existând şi o opţiune pentru un sezon suplimentar, conform anumitor surse.

Barcelona s-a întârit considerabil pe faza ofensivă în această vară, prin recrutarea unor jucători precum polonezul Robert Lewandowski şi brazilianul Raphinha, învingând-o recent pe marea rivală Real Madrid într-un meci amical disputat în Statele Unite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și