Închide meniul

Lionel Messi, răspuns clar despre cel mai bun antrenor pe care l-a avut: ”Fără îndoială! Are ceva special”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 8:58

Lionel Messi, răspuns clar despre cel mai bun antrenor pe care l-a avut: ”Fără îndoială! Are ceva special”

Leo Messi , despre cel mai bun antrenor din cariera sa

Leo Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Lionel Messi nu a stat pe gânduri atunci când a fost întrebat despre cel mai bun antrenor pe care l-a avut în cariera sa. Starul de la PSG a oferit imediat răspunsul, și a rostit un singur nume: Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Pep Guardiola au lucrat împreună la Barcelona, timp de patru sezoane, între 2008 și 2012. În intervalul respectiv, clubul catalan a triumfat de două ori în UEFA Champions League, în 2009 și în 2011, și de trei ori în La Liga.

Lionel Messi, răspuns clar atunci când a fost întrebat despre cel mai bun antrenor

Lionel Messi a oferit un interviu, după ce s-a reunit cu lotul Argentinei, în vederea pregătirilor pentru Campionatul Mondial din Qatar. Una dintre întrebările primite de mijlocaș a fost cea legată de cel mai bun antrenor alături de care a lucrat în cariera sa. Răspunsul a părut a fi unul simplu pentru starul de la PSG, care l-a numit imediat pe Pep Guardiola.

„L-am avut aproape pe Guardiola și am înțeles ce a reușit să facă. Fără îndoială, este cel mai bun antrenor cu care am lucrat, are ceva special, mai ales în felul în care urmărește meciurile, în felul în care le pregătește și în ceea ce transmite jucătorului”,a declarat Lionel Messi, conform Clarin.

Lionel Messi, prima reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi a avut o primă reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar, care va avea loc între 20 noiembrie şi 18 decembrie. Starul de 35 de ani, aflat probabil la ultimul turneu final, a avut un mesaj pentru conaţionalii săi.

Reclamă

„La prima ediţie la care am participat eram foarte tânăr. Mi-a plăcut şi în acelaşi timp am avut inocenţa şi furia de a vrea să joc, de a vrea mai mult. Apoi Mondialul din 2014, unde ne-am descurcat foarte bine şi a fost o experienţă de neuitat. Mi-a plăcut mult şi mi-a devenit mai clar că cel mai important lucru este ca grupul să fie puternic şi unit. Aşa, pe termen lung, îţi poţi îndeplini obiectivul.

Astăzi sunt multe asemănări între acest grup şi cel din 2014 şi procesul care se întinde până la finalul Campionatului Mondial. Mi se pare foarte asemănător modul în care a fost alcătuit grupul. Cred că am învăţat să încep bine şi Campionatul Mondial şi să câştig primul meci, cred că este fundamental şi te marchează pentru tot restul turneului final.

La nivel de presiune, cred că trebuie să ne izolăm de tot ceea ce trăiesc oamenii. Deşi avem mari speranţe, suntem realişti şi conştienţi că trecem printr-o perioadă bună. În acelaşi timp, trebuie să ştim că este o Cupă Mondială şi că este foarte greu. Orice detaliu contează. Suntem un grup care, indiferent de meci, jucăm cu aceeaşi intensitate şi concentrare. Cred că asta este foarte important. Ştiind că vom lupta, dar că nu vom fi campioni de la început, aşa cum credem noi argentinienii„, a declarat Lionel Messi pentru Ole, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și