Închide meniul

Lionel Messi, prima reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar: „Nu vom fi campioni de la început!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 9:17

Lionel Messi, prima reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar: „Nu vom fi campioni de la început!

Lionel Messi, criticat dur înainte de Argentina - Mexic

Lionel Messi, în tricoul Argentinei / Profimediaimages

Lionel Messi a avut o primă reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar, care va avea loc între 20 noiembrie şi 18 decembrie. Starul de 35 de ani, aflat probabil la ultimul turneu final, a avut un mesaj pentru conaţionalii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a făcut comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat în 2014, când „pumele” au ajuns până în finală. Cu el pe teren, Argentina a pierdut meciul jucat cu trofeul pe masă în faţa Germaniei. Gotze a marcat singurul gol în minutul 113.

Lionel Messi, prima reacţie după ce a văzut lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

La prima ediţie la care am participat eram foarte tânăr. Mi-a plăcut şi în acelaşi timp am avut inocenţa şi furia de a vrea să joc, de a vrea mai mult. Apoi Mondialul din 2014, unde ne-am descurcat foarte bine şi a fost o experienţă de neuitat. Mi-a plăcut mult şi mi-a devenit mai clar că cel mai important lucru este ca grupul să fie puternic şi unit. Aşa, pe termen lung, îţi poţi îndeplini obiectivul.

Astăzi sunt multe asemănări între acest grup şi cel din 2014 şi procesul care se întinde până la finalul Campionatului Mondial. Mi se pare foarte asemănător modul în care a fost alcătuit grupul. Cred că am învăţat să încep bine şi Campionatul Mondial şi să câştig primul meci, cred că este fundamental şi te marchează pentru tot restul turneului final.

La nivel de presiune, cred că trebuie să ne izolăm de tot ceea ce trăiesc oamenii. Deşi avem mari speranţe, suntem realişti şi conştienţi că trecem printr-o perioadă bună. În acelaşi timp, trebuie să ştim că este o Cupă Mondială şi că este foarte greu. Orice detaliu contează. Suntem un grup care, indiferent de meci, jucăm cu aceeaşi intensitate şi concentrare. Cred că asta este foarte important. Ştiind că vom lupta, dar că nu vom fi campioni de la început, aşa cum credem noi argentinienii„, a declarat Lionel Messi pentru Ole, citat de marca.com.

Reclamă

Argentina şi-a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial Qatar 2022

Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat vineri numele celor 26 de jucători care compun lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial 2022.

Lista lui Scaloni îl cuprinde pe atacantul lui Juventus, Paulo Dybala, care este incert din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la începutul lunii octombrie. Lipseşte mijlocaşul lui Villarreal, Giovanni Lo Celso, accidentat, dar şi atacantul lui Atletico Madrid Angel Correa.

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Franco Armani (River Plate), Geronimo Rulli (Villarreal)

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşi: Gonzalo Montiel (Sevilla), Nahuel Molina (Atletico Madrid), German Pezzella (Betis Sevilla), Cristian Romero (Tottenham Hotspur), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Juan Foyth (Villarreal), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon), Marcos Acuna (Sevilla)

Mijlocaşi: Leandro Paredes (Juventus), Guido Rodriguez (Betis Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen), Alejandro Gomez (Sevilla), Alexis Mac Allister (Brighton)

Atacanţi: Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (Paris St Germain), Angel Di Maria (Juventus), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter Milano), Lautaro Martinez (Inter Milano), Julian Alvarez (Manchester City).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și