Închide meniul

Lionel Messi, reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo: „Sunt doar detalii frumoase!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 9:30

Reclamă
Lionel Messi, reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo: Sunt doar detalii frumoase!”

Lionel Messi, reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci amical / Profimedia

Lionel Messi a avut o reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo. Întrebat dacă pentru el contează faptul că l-a depășit pe lusitan la performanțele obține, sud-americanul a răspuns fără rețineri. Acesta susține că nu l-a preocupat acest aspect, declarându-se fericit după trofeele câștigate alături de Argentina, cât și alături de echipele sale de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a plecat în această vară de la PSG, după doi ani petrecuți pe Parc de Princes. Starul argentinian s-a înțeles cu Inter Miami, urmând să fie prezentat oficial în următoarea perioadă.

Lionel Messi, reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a dat cărțile pe față și a mărturisit că nu îl interesează în ce clasamente îl depășește pe Cristiano Ronaldo. Argentinianul susține că aceste aspecte îl preocupau a începutul carierei, însă pe parcurs a realizat că nu sunt cele mai importante.

Messi s-a declarat norocos pentru faptul că a câștigat totul atât la nivel de club, cât și alături de echipa sa națională.

„(N.r. Contează pentru tine că l-ai depășit pe Cristiano Ronaldo?) Nu, doar puțin. Așa cum am mai spus, în acest stadiu al carierei, nu mă mai concentrez pe asta. M-am concentrat pe ce am reușit să câștig cu Argentina sau la nivel de club, unde am fost suficient de norocos încât să obțin titluri precum Liga Campionilor sau Cupa Mondială a Cluburilor.

Reclamă

Sunt suficient de norocos să fi câștigat totul, iar cu acest lucru rămân la finalul carierei mele. Desigur, e vorba și de goluri sau recorduri, sunt niște detalii frumoase, dar sunt în plan secund”, a declarat Lionel Messi, conform hindustantimes.com.

Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG

Lionel Messi a dezvăluit când au apărut problemele uriaşe de la PSG, club de care s-a despărţit în această vară. Starul argentinian a fost fluierat copios de ultraşii campioanei, după doi ani petrecuţi pe Parc des Princes.

Totul a mers bine. Mă bucuram din ce în ce mai mult de oraş, cu un nou antrenor şi un nou stil de joc. Acest lucru a fost confirmat de câteva performanţe individuale excelente pentru el, ca parte a unei echipe redescoperite.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, după revenirea de la Cupa Mondială, performanţele colective şi individuale ale parizienilor s-au deteriorat semnificativ. Nu este o scuză, dar Cupa Mondială a jucat un rol important.

Unii au revenit mai târziu decât alţii, iar alţii s-au accidentat, precum Neymar. A avut un mare impact asupra sezonului nostru şi ne-a schimbat planurile. Cred că, în general, nivelul campionatului şi al Ligii Campionilor a fost afectat de Cupa Mondială. Câştigând sau pierzând, toată lumea s-a întors schimbată, din diferite motive.

Am atins cel mai important obiectiv pentru mine, câştigarea Cupei Mondiale. Nu m-am gândit niciodată la recompense individuale, am pus întotdeauna echipa înaintea tuturor lucrurilor, iar faptul că am reuşit să ating acest obiectiv este punctul culminant al unei cariere extraordinare”, citat de BeIN Sports.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și