Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 9:51

Reclamă
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat echipa

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami

Lionel Messi, în timpul unui meci la Inter Miami/ Profimedia

Lionel Messi a avut parte de o revenire de senzaţie la Inter Miami, după ce timp de patru etape a fost accidentat. Starul argentinian a marcat un gol superb în remiza echipei sale, cu Colorado Rapids.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a suferit o accidentare musculară la începutul jumătatea lunii martie, în duelul cu Nashville, din optimile CONCACAF.

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami

Lionel Messi a început ca rezervă duelul cu Colorado Rapids, însă a fost trimis în teren la pauză, în locul lui Sunderland. Inter Miami era condusă cu 1-0, după ce Rafael Navarro a punctat din penalty, în minutul 45.

În minutul 58, Lionel Messi a ieşit „la rampă” şi a reuşit să egaleze. Starul argentinian a punctat superb, cu un şut de la marginea careului, din pasa lui Negri.

Reclamă

Ulterior, două minute mai târziu, Inter Miami a preluat conducerea, după ce Leonardo Afonso a reuşit să marcheze, din pasa lui Ruiz. Pe final, însă, Colorado Rapids a reuşit să egaleze. Bassett a marcat în minutul 88 şi a stabilit scorul final, 2-2.

Luis Suarez a fost indisponibil pentru duelul cu Colorado Rapids, din cauza unei accidentări, în timp ce Jordi Alba şi Sergio Busquets au intrat pe parcursul meciului, în minutele 56, respectiv 70.

Americanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi, după primul meci bifat la Inter Miami, după o pauză de aproape o lună. Aceştia au subliniat că nu s-a văzut deloc „rugină” în jocul sud-americanului.

Reclamă 4 / 0/3

„Evoluând în primul său meci în aproape o lună, Lionel Messi nu a prezentat pic de rugină și a înscris la doar 13 minute de când a intrat pe teren. Câteva momente mai târziu a ajutat la majorarea diferenței. Dar magia lui Messi nu a fost suficientă.

Când a intrat pe teren la începutul părții secunde, nivelul de decibeli de pe arenă s-a ridicat, asemenea nivelului de joc. Când a marcat, a fost un vacarm infernal pe stadion. Messi nu doar a înscris, i-a făcut pe toți mai buni”, au notat americanii de la Miami Herald.

Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur

Lionel Messi nu a stat pe gânduri atunci când și-a numit succesorii! Superstarul argentinian a vorbit despre jucătorii care vor câștiga, în viitor, Balonul de Aur.

În cadrul unui interviu, Lionel Messi a dezvăluit că, în opinia sa, Erling Haaland, Kylian Mbappe, Vinicius, dar și Lamine Yamal sunt jucătorii care pot câștiga Balonul de Aur, în următoarea perioadă.

Jucătorii care vor concura pentru Balonul de Aur în următorii ani? Poate exista o rivalitate foarte frumoasă în perioada următoare cu jucători precum Haaland, Mbappe, Vinicius și mulți alți jucători tineri.

De asemenea, cred că și Lamine Yamal, care este încă foarte tânăr și acum evoluează la Barcelona, va juca un rol important și se va lupta pentru Balonul de Aur în viitor.

Cu siguranță, vor mai fi și alții care vor concura pentru acest trofeu, vor apărea și jucători noi pe care încă nu îi cunoaștem, pentru că întotdeauna apar jucători noi și cred că va fi o eră foarte frumoasă de care să ne bucurăm”, a spus Lionel Messi, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și