Închide meniul

Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Al-Hilal! Anunţul momentului în presa internaţională

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 15:28

Reclamă
Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Al-Hilal! Anunţul momentului în presa internaţională

Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Al-Hilal

Lionel Messi, înainte de meciul cu Lorient, după care a fost suspendat / Profimedia Images

Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Al-Hilal! Deşi în ultima vreme s-a zvonit că starul argentinian va reveni la Barcelona, se pare că acesta a ales altă echipă. Sud-americanul l-ar putea avea din nou adversar pe Cristiano Ronaldo, de data aceasta în prima ligă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a intrat în ultimul an de contract cu PSG, şi a ales să nu-şi prelungească înţelegerea cu trupa de pe Parc de Princes.

Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Al-Hilal! Anunţul momentului în presa internaţională

Lionel Messi se pare că s-a înţeles cu oficialii de la Al-Hilal, anunţă El Chiriguito TV. Deşi era aşteptat la Barcelona, starul sud-american s-a răzgândit, şi va merge în prima ligă din Arabia Saudită, acolo unde îl va avea ca adversar pe Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi ar urma să împartă vestiarul de la Al-Hilal cu doi foşti coechipieri de la Barcelona. Este vorba de Sergio Busquets şi Jordi Alba, care au luat decizia de a pleca de pe Camp Nou, la finalul actualului sezon.

Reclamă

Al-Hilal a fost cu ochii pe Lionel Messi pe parcursul întregului sezon, şi chiar s-a zvonit şi ce salariu i-ar oferi echipa din Golf starului argentinian. Saudiţii i-ar fi propus campionului mondial un contract colosal, cu un salariu de nu mai puţin de 400 de milioane de euro pe sezon.

În acest context, Lionel Messi ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din lume. În acest moment, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în acest top, cu 200 de milioane de euro încasate anual de la Al-Nassr.

Lionel Messi, tot mai departe de Barcelona! Motivele pentru care argentinianul va fi greu de transferat de catalani

Lionel Messi este tot mai departe de a fi transferat de Barcelona. Catalanii au probleme cu fair-play-ul financiar şi se pare că nu pot găsi o cale prin care să îi permită revenirea starului argentinian pe Camp Nou. Cotidianul Marca a anunţat că oficialii trupei blaugrana fac eforturi considerabile pentru ca sud-americanul să revină la formaţia la care a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona traversează o perioadă delicată din punct de vedere financiar, iar un eventual transfer al lui Lionel Messi ar îngreuna situaţia. Cotidianul Marca a dezvăluit că starul lui PSG este „tot mai departe” de o revenire la clubul unde a scris istorie.

Catalanii trebuie să elibereze o sumă considerabilă din bugetul clubului, pentru a-i putea plăti salariul lui Lionel Messi. Acest fapt ar afecta şi transferurile pe care Xavi le-a pus la cale, pentru următorul sezon, cât şi înregistrarea contractelor unor jucători precum Marcos Alonso sau Gavi.

Totodată, pentru a-i face loc lui Lionel Messi, Barcelona trebuie să renunţe la anumiţi jucători, şi în momentul de faţă, niciunul nu vrea să părăsească trupa lui Xavi.

De asemenea, un aspect important în finanţele clubului îl reprezintă şi faptul că Barcelona va încasa mult mai puţin din bilete în sezonul viitor. Camp Nou se va moderniza, iar trupa lui Xavi se va muta pe Stadionul Olimpic din Barcelona, care are o capacitate de 55.000 de locuri, cu peste 40.000 de locuri mai puţin decât are arena de casă a catalanilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și