Închide meniul

Lionel Messi, tot mai departe de Barcelona! Motivele pentru care argentinianul va fi greu de transferat de catalani

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 9:32

Reclamă
Lionel Messi, tot mai departe de Barcelona! Motivele pentru care argentinianul va fi greu de transferat de catalani

Lionel Messi este tot mai departe de a fi transferat de Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Lionel Messi este tot mai departe de a fi transferat de Barcelona. Catalanii au probleme cu fair-play-ul financiar şi se pare că nu pot găsi o cale prin care să îi permită revenirea starului argentinian pe Camp Nou. Cotidianul Marca a anunţat că oficialii trupei blaugrana fac eforturi considerabile pentru ca sud-americanul să revină la formaţia la care a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi va pleca de la PSG în vară, şi îşi doreşte să revină, pentru cel puţin un sezon, la Barcelona. Deşi va rămâne jucător liber de contract, catalanii vor întâmpina probleme dacă vor dori să-l readucă pe argentinian pe Camp Nou.

Lionel Messi este tot mai departe de a fi transferat de Barcelona

Barcelona traversează o perioadă delicată din punct de vedere financiar, iar un eventual transfer al lui Lionel Messi ar îngreuna situaţia. Cotidianul Marca a dezvăluit că starul lui PSG este „tot mai departe” de o revenire la clubul unde a scris istorie.

Catalanii trebuie să elibereze o sumă considerabilă din bugetul clubului, pentru a-i putea plăti salariul lui Lionel Messi. Acest fapt ar afecta şi transferurile pe care Xavi le-a pus la cale, pentru următorul sezon, cât şi înregistrarea contractelor unor jucători precum Marcos Alonso sau Gavi.

Totodată, pentru a-i face loc lui Lionel Messi, Barcelona trebuie să renunţe la anumiţi jucători, şi în momentul de faţă, niciunul nu vrea să părăsească trupa lui Xavi.

Reclamă

De asemenea, un aspect important în finanţele clubului îl reprezintă şi faptul că Barcelona va încasa mult mai puţin din bilete în sezonul viitor. Camp Nou se va moderniza, iar trupa lui Xavi se va muta pe Stadionul Olimpic din Barcelona, care are o capacitate de 55.000 de locuri, cu peste 40.000 de locuri mai puţin decât are arena de casă a catalanilor.

Astfel, încasările din bilete ale catalanilor s-ar reduce aproape la jumătate în sezonul viitor, fapt care contează la bugetul clubului.

Presa din Spania mai notează faptul că aşteptarea lui Lionel Messi „nu va fi eternă”, mai ales că Barcelona nu îi poae garanta starului argentinian un loc printre titulari.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG

Lionel Messi a oferit prima reacție după ce a fost suspendat pentru două săptămâni de PSG, din cauza unei vizite în Arabia Saudită, pentru care oficialii campioanei Franței nu și-au dat permisiunea.

În urma acestor neînțelegeri, presa din străinătate a anunțat că Lionel Messi ar urma să o părăsească pe PSG.

Printr-un clip scurt postat la story pe contul personal de Instagram, Lionel Messi a anunțat că vizita din Arabia Saudită o programase de mai mult timp și că nu mai suporta o nouă amânare.

Totodată, starul argentinian și-a prezentat scuzele pentru coechipierii săi și a dezvăluit că așteaptă să vadă ce planuri are conducerea PSG-ului în privința sa.

„Credeam că vom avea o zi liberă după meci, ca întotdeauna. Deja programasem această vizită și nu o mai putem amâna. O amânasem și înainte de câteva ori.

Le cer scuze coechipierilor și aștept să văd ce dorește clubul să facă în privința mea”, a spus Lionel Messi.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și