Închide meniul

Lionel Messi și-a ucis concurența în cursa pentru Balonul de Aur! Cum s-au modificat cotele după Euro 2020 și Copa America

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 18:25

Lionel Messi și-a ucis concurența în cursa pentru Balonul de Aur! Cum s-au modificat cotele după Euro 2020 și Copa America

Lionel Messi, favorit la Balonul de Aur

Profimedia

Lionel Messi a cucerit în sfârșit un trofeu major cu echipa națională a Argentinei. Era singura medalie care lipsea din palmaresul său impresionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, lider detașat în cursa pentru Balonul de Aur

După victoria de la Copa America, Messi a devenit principalul favorit în cursa pentru Balonul de Aur. Bookmakerii i-au acordat o cotă de 1,5 ca să primească prestigiosul trofeu.

Messi avea până acum o cotă de 3,25 și devenise lider în cursă abia după ce s-a calificat în semifinale la Copa America cu Argentina.

Vedeta argentinienilor a înscris patru goluri la turneul final, reușind să furnizeze și cinci assist-uri. A fost declarat cel mai bun jucător de la Copa America.

Performanțele de la echipa de club nu au fost impresionante, dar cifrele sale individuale din sezonul trecut sunt uriașe: 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri pentru Barcelona.

Reclamă

Cum s-au modificat cotele pentru Balonul de Aur după Euro 2020 și Copa America 2021

Harry Kane era al doilea favorit după Messi, dar eșecul Angliei în finala cu Italia i-a scăzut drastic șansele la Balonul de Aur. Atacantul lui Tottenham a coborât pe poziția a patra.

Locul lui Kane a fost preluat de Robert Lewandowski, care a înscris trei goluri la Euro 2020. Cu toate că a fost eliminat cu naționala Poloniei încă din faza grupelor, „Lewa” rămâne cu performanța istorică de la echipa de club, reușind 41 de goluri în Bundesliga pentru Bayern.

Podiumul este completat de Cristiano Ronaldo, golgheterul de la Euro 2020, cu cinci reușite. Portughezul, deși a avut cifre bune pe plan individual, a ratat titlul cu Juventus și a părăsit Europeanul încă din optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Cotele la câștigarea Balonului de Aur

  • 1.Lionel Messi – 1,5
  • 2.Lewandowski – 6
  • 3.Cristiano Ronaldo – 8
  • 4.Harry Kane – 9
  • 5.Kevin De Bruyne și Jorginho -14
  • 6.N’Golo Kante și Raheem Sterling – 16
  • 7.Kylian Mbappe și Neymar – 25

Kante era favoritul la câştigarea Balonului de Aur, înainte de Euro 2020

Englezii de la Goal au întocmit, înainte de Euro 2020, un Top 20 al jucătorilor cotați cu cele mai mari șanse la câștigarea Balonului de Aur. Mijlocașul lui Chelsea, N’Golo Kante, este primul în ierarhie, datorită evoluțiilor incredibile din Champions League.

Astfel, chiar dacă nu și-a trecut în acest sezon decât 3 assist-uri, francezul cotat la 55 de milioane de euro a uimit pe toată lumea prin jocul prestat în Liga Campionilor. Conform sursei citate, el a fost ales omul meciului în finală, în ambele manșe ale semifinalei cu Real Madrid, dar și în optimile cu Atletico.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și