Închide meniul

Lionel Messi şi Karim Benzema, direct în istoria fotbalului! Performanţa uluitoare a celor doi super-jucători

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 8:53

Lionel Messi şi Karim Benzema, direct în istoria fotbalului! Performanţa uluitoare a celor doi super-jucători

Lionel Messi şi Karim Benzema, direct în istoria fotbalului

Profimediaimages

Revenit după o accidentare, argentinianul de 34 de ani a reuşit primul său gol pentru PSG după transferul de la FC Barcelona în meciul cu Manchester City, disputat, marţi, la Paris, în etapa a doua a Grupei A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a înscris cu un şut spectaculos din afara careului şi a ajuns la 120 de reuşite în Champions League. A fost golul de 2-0, scor cu care s-a încheiat partida de pe Stadionul Parc des Princes.

Lionel Messi şi Karim Benzema au intrat în istoria fotbalului

Cu un gol marcat din penalti în meciul pierdut surprizător pe teren propriu de Real Madrid în faţa debutantei în grupele Ligii Campionilor Sheriff Tiraspol, atacantul francez Karim Benzema a devenit al patrulea marcator în istoria Ligii Campionilor, devansându-l pe Raul.

În acest moment, Benzema are 72 de reuşite în principala competiţie rezervată echipelor de club, dintre care 60 pentru Real Madrid şi 12 pentru Olympique Lyon. Spaniolul Raul, retras din activitate, care a evoluat tot la Real Madrid, rămâne cu 71 de goluri.

Benzema, 33 de ani, poate aspira la podiumul celor mai buni marcatori din istoria Champions League, ocupat acum de portughezul Cristiano Ronaldo (Manchester United), 135 de reuşite, argentinianul Lionel Messi (PSG), 120, şi polonezul Robert Levandowski (Bayern Munchen), 75.

Reclamă

Golul lui Benzema, marcat în minutul 65, din penalti, de 1-1, a fost o palidă consolare pentru echipa madrilenă, care a pierdut ruşinos acasă în faţa campioanei Republicii Moldova, scor 1-2, în etapa a II-a a Grupei D a Ligii Campionilor.

Lionel Messi avertizează rivalele PSG-ului: „Neymar, Mbappe şi cu mine am început să ne cunoaştem!”

Lionel Messi a marcat primul gol în tricoul lui PSG din pasa lui Kylian Mbappe şi avertizează rivalele PSG-ului. Chiar dacă s-a vorbit despre o tensiune între vedetele de pe Parc des Princes, superstarul argentinian anunţă că se înţelege foarte bine cu Neymar şi Mbappe, iar cei trei sunt pregătiţi să scrie istorie.

„Îmi doream foarte mult. Aveam câteva meciuri, iar acesta a fost al doilea de acasă. Mă obişnuiesc cu echipa şi cu băieţii. Neymar, Mbappe şi cu mine am început să ne cunoaştem şi să jucăm bine împreună. Sunt sigur că vom deveni mai buni şi vom creşte ca echipă. Trebuie să continuăm tot aşa, mai sunt multe meciuri rămase în acest sezon. Trebuie să uităm egalul din prima rundă şi să ne bucurăm de victoria împotriva unui adversar imens”, a declarat Messi, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și