Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 9:30

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami

Luis Suarez şi Lionel Messi/ Profimedia

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut spectacol şi au salvat-o pe Inter Miami, în duelul din Liga Campionilor CONCACAF. Cele două staruri au punctat în remiza in extremis obţinută, în duelul tur cu Nashville.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami s-a deplasat pe terenul celor de la Nashville, pentru confruntarea tur din optimile Ligii Campionilor CONCACAF. Dacă va ieşi învingătoare din această „dublă”, formaţia lui Messi şi Suarez se va duela cu învingătoarea duelului dintre Monterrey şi Cincinnati.

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami

Lionel Messi a fost autorul unui gol superb, marcat în minutul 52. Starul argentinian a punctat cu un şut de la marginea careului, la care portarul nu a avut nicio şansă. Pasator la golul lui Messi a fost Luis Suarez.

Atacantul uruguayan a ieşit la rampă şi în finalul partidei. În minutul 90+5, Suarze a marcat golul egalizator, cu o lovitură de cap, din pasa lui Sergio Busquets.

Reclamă

Iniţial, Nashville a condus cu 2-0. Jacob Shaffelburg a deschis scorul în minutul 4, iar imediat după pauză, în minutul 47, acesta a dus scorul la 2-0.

Lionel Messi are cifre excelente, în acest sezon. Starul argentinian a marcat trei goluri, în cele trei meciuri bifate pentru Inter Miami. De cealaltă parte, Luis Suarez a punctat tot de trei ori, însă ar un meci în plus faţă de Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut spectacol şi în Inter Miami – Orlando

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show total în Inter Miami – Orlando 5-0! Starul argentinian şi cel uruguayan au marcat fiecare câte două goluri. Inter Miami e lider în Conferinţa de Est din MLS, cu 7 puncte după 3 meciuri disputate.

Luis Suarez a fost declarat cel mai bun jucător al meciului. Pe lângă cele două goluri marcate, el a oferit assist-uri la alte două goluri, contribuind serios şi la reuşita lui Messi de 4-0.

Luis Suarez a înscris în minutele 4 şi 11. În minutul 29, el avea să paseze decisiv pentru golul de 3-0, marcat de Robert Taylor.

În minutul 44 al întâlnirii, Suarez a introdus din nou mingea în poartă, dar reuşita lui a fost anulată pentru offside. Jucătorii lui Inter Miami au contestat decizia. Assist-ul fusese al lui Messi.

În repriza a doua, Lionel Messi avea să marcheze de două ori. Ambele reuşite ale lui Messi au fost rare. Mai întâi, în minutul 57, mingea a ajuns la Messi după ce un adversar a salvat dramatic un balon trimis de Jordi Alba care se ducea în poartă. Messi a înscris uşor în poarta rămasă goală.

Al doilea gol al lui Messi a fost marcat de argentinian cu capul, în minutul 62. Reuşitele lui Messi cu lovituri de cap sunt, de asemenea, rare. Argentinianul a trimis perfect după o centr

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și