Închide meniul

Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami – Orlando! Ambii au marcat câte două goluri. Reuşitele fabuloase

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 8:58 / Actualizat: 14 martie 2024, 8:59

Reclamă
Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami – Orlando! Ambii au marcat câte două goluri. Reuşitele fabuloase

Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami - Orlando!

Lionel Messi şi Luis Suarez se bucură după un gol marcat în Inter Miami - Orlando 5-0 / Profimedia Images

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show total în Inter Miami – Orlando 5-0! Starul argentinian şi cel uruguayan au marcat fiecare câte două goluri. Inter Miami e lider în Conferinţa de Est din MLS, cu 7 puncte după 3 meciuri disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a fost declarat cel mai bun jucător al meciului. Pe lângă cele două goluri marcate, el a oferit assist-uri la alte două goluri, contribuind serios şi la reuşita lui Messi de 4-0.

Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami – Orlando!

Luis Suarez a înscris în minutele 4 şi 11. În minutul 29, el avea să paseze decisiv pentru golul de 3-0, marcat de Robert Taylor.

În minutul 44 al întâlnirii, Suarez a introdus din nou mingea în poartă, dar reuşita lui a fost anulată pentru offside. Jucătorii lui Inter Miami au contestat decizia. Assist-ul fusese al lui Messi.

În repriza a doua, Lionel Messi avea să marcheze de două ori. Ambele reuşite ale lui Messi au fost rare. Mai întâi, în minutul 57, mingea a ajuns la Messi după ce un adversar a salvat dramatic un balon trimis de Jordi Alba care se ducea în poartă. Messi a înscris uşor în poarta rămasă goală.

Reclamă

Al doilea gol al lui Messi a fost marcat de argentinian cu capul, în minutul 62. Reuşitele lui Messi cu lovituri de cap sunt, de asemenea, rare. Argentinianul a trimis perfect după o centrare a lui Luis Suarez.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Messi, Suarez şi Jordi Alba au adus tiki-taka de la Barcelona în Statele Unite

Lionel Messi, Luis Suarez şi Jordi Alba se simt de minune în Statele Unite. Uruguyanul tocmai a marcat primele sale două goluri în MLS.

Messi şi Jordi Alba colaboraseră de minune şi în meciul anterior, LA Galaxy – Inter Miami 1-1.

Argentinianul a marcat un gol senzaţional în duelul de pe terenul lui Los Angeles Galaxy, chiar în prelungirile partidei încheiate la egalitate, 1-1.

După ce şi-a trecut în cont un assist în partida din prima etapă, Messi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în etapa a doua. Messi şi Jordi Alba şi-au adus aminte de perioada Barcelona şi au făcut show la faza care a decis meciul.

Reclamă

Messi şi Alba au combinat de patru ori pentru a trece de toată apărarea lui Los Angeles Galaxy, iar sud-americanul a încheiat faza cu un şut imparabil. „Doi prieteni care se distrează pe teren”, a fost şi reacţia comentatorului american.

Pentru Lionel Messi, golul marcat în a doua etapă de MLS i-a adus şi o performanţă incredibilă: starul de 36 de ani a ajuns la 20 de sezoane consecutive cu gol marcat, în perioada 2005-2024. Messi a ajuns deja la 3 goluri în 3 partide în acest sezon de MLS.

„Messi, Messi!” Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren

Numele lui Messi a fost în prim-plan şi înainte de golul marcat în MLS. Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren, în timpul meciului Al Shabab – Al Nassr, scor 2-3, din etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite. Starul portughez a răbufnit la adresa fanilor care strigau: „Messi, Messi”.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 21, din penalty. Nu s-a putut bucura prea mult, gazdele reuşind să restabilească egalitatea chiar înainte de pauză prin Yannick Carrasco. Al Nassr a mai condus o dată pe tabelă, dar şi de această dată a fost egalată.

În cele din urmă, echipa lui Ronaldo a reuşit să obţină in extremis victoria. Talisca şi-a trecut în cont „dubla”, în minutul 86. În momentul în care starurile lui Al Nassr sărbătoreau pe teren, fanii fostei echipe a lui Marius Şumudică au început să îi scandeze numele marelui rival al lui Ronaldo.

Dacă în trecut nu a reacţionat la ironiile fanilor adverşi, de această dată lusitanul de 39 de ani nu a mai putut rezista. A început să facă gesturi obscene în faţa tribunei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și