Închide meniul

Lionel Messi, viaţă de lux în Paris! Unde va locui superstarul argentinian alături de familia sa + Ce sumă colosală trebuie să îi achite Barcelona

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2021, 19:30

Lionel Messi, viaţă de lux în Paris! Unde va locui superstarul argentinian alături de familia sa + Ce sumă colosală trebuie să îi achite Barcelona

Lionel Messi, viaţă de lux în Paris! Unde va locui superstarul argentinian alături de familia sa

Profimedia

Lionel Messi, viaţă de lux în Paris! Unde va locui superstarul argentinian alături de familia sa

Leo Messi și Antonela Roccuzzo sunt gata să înceapă o nouă viață în Paris, alături de cei trei copii, Thiago, Mateo şi Ciro. Messi a părut foarte fericit și relaxat și a zâmbit mereu la conferinţa de presă. „Sunt foarte fericit. Ştiţi că despărţirea mea de Barcelona a fost foarte grea, dar bucuria că am ajuns aici este enormă. Vreau să le mulţumesc preşedintelui, lui Leonardo”, a spus Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. Astfel, banii nu sunt o problemă, iar viaţa lui Messi şi a familiei sale va fi una luxoasă. Aceştia vor locui la celebrul hotel „Le Royal Monceau”, unul dintre cele mai importante din Franţa, care a fost şi casa lui Neymar în 2017, când s-a transferat la PSG.

Pentru o singură noapte de cazare la celebrul hotel, o familie cu trei copii trebuie să achite nu mai puţin de 2.400 de euro.

Ce sumă colosală trebuie să îi achite Barcelona marelui fotbalist

În ultimul contract al lui Messi la Barcelona este inclus un bonus pentru „loialitate” care se poate achita în două tranşe. Suma este de 78 de milioane de euro. Jumătate din aceasta a fost deja plătită lui Messi, însă nu se ştie dacă clubul catalan o va mai achita, scrie El Espanol. Motivul principal este situaţia financiară delicată a grupării de pe Camp Nou.

Lionel Messi nu promite că PSG va câştiga Liga Campionilor

Messi s-a alăturat „galaxiei” de staruri din Ligue 1. Atacantul de 34 de ani va face parte dintr-un trio istoric, alături de Neymar și Kylian Mbappe. Totuşi, acesta nu promite trofeul Ligii Campionilor.

Reclamă

„Nu este uşor, poţi să ai cea mai bună echipă de pe planeta să nu câştigi. E o competiţie dificilă şi diferenţa este făcute de detalii. PSG a fost foarte aproape în ultimii ani. În Liga Campionilor nu câştigă mereu cei mai buni”, a explicat superstarul argentinian, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi va juca la PSG cu numărul 30 pe tricou. Este același număr purtat de argentinian la debutul său la Barcelona. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și