Închide meniul

Neymar și Mbappe au decis PSG – Marseille 2-1. Karim Benzema a reușit ”remontada” în Sevilla – Real Madrid 2-3! Chelsea – Liverpool, finala Cupei Angliei. Rezultatele zilei în Europa

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 23:55

Neymar și Mbappe au decis PSG – Marseille 2-1. Karim Benzema a reușit ”remontada” în Sevilla – Real Madrid 2-3! Chelsea – Liverpool, finala Cupei Angliei. Rezultatele zilei în Europa

PSG, campioana Franței

DPA Images / Julien Poupart via Hepta

A fost zi plină de fotbal în campionatele tari ale Europei. Neymar și Mbappe au decis PSG – Marseille 2-1, Karim Benzema a reușit ”remontada” în Sevilla – Real Madrid, iar Chelsea s-a calificat în finala Cupei Angliei, unde va da peste Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile zilei în Anglia

Newcastle – Leicester 2-1
West Ham – Burnley 1-1
Chelsea – Crystal Palace 2-0 (Londonezii s-au calificat în finala Cupei Angliei)

Meciurile zilei în Franța

Lyon – Bordeaux 6-1
PSG – Marseille 2-1

Meciurile zilei în Germania

Bielefeld – Bayern 0-3
Leverkusen – Leipzig 0-1

Meciurile zilei în Spania

Atletico Madrid – Espanyol 2-1
Sevilla – Real Madrid 2-3

Reclamă

Update: Sevilla – Real Madrid 2-3. GOOOL! Karim Benzema a reușit ”remontada”.

Update: Sevilla – Real Madrid 2-2. Nacho a restabili egalitatea!

Update: Încă un gol anulat de VAR pentru PSG! Kylian Mbappe a reușit să trimită în plasă, dar se afla în poziție de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Update: PSG – Marseille 2-1. Kylian Mbappe a marcat din penalty, în prelungirile primei reprize.

Update: Lionel Messi a reușit să marcheze în minutul 41, dar golul a fost anulat de VAR pe motiv de offside.

Update: Sevilla – Real Madrid 2-0. Erik Lamela a dublat avantajul andaluzilor, cu o execuție din fața porții.

Update: Sevilla – Real Madrid 1-0. Ivan Rakitic a deblocat tabela, cu o execuție elegantă din lovitură liberă.

VEZI VIDEO AICI

Update: PSG – Marseille 1-1. Caleta-Car a restabilit egalitatea în minutul 31, după o dezorganizare totală în defensiva parizienilor. Mingea a ajuns cu noroc la fundașul lui OM, aproape de linia porții, după ce 4 adversari au ezitat să intervină.

VEZI VIDEO AICI

Reclamă

Update: PSG – Marseille 1-0. Neymar a deschis scorul pe Parc des Princes, cu o execuție din cădere, peste portar.

Update: Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe, titulari în atacul lui PSG, la derby-ul cu Marseille.

Update: FINAL. Aris – PAOK 1-0. Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită derby-ul din Grecia. Doukoure a marcat unicul gol al meciului în minutul 17. PAOK a încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui Mihaj. Alexandru Mitriță a început ca titular și a fost înlocuit în minutul 74.

Update: Chelsea – Crystal Palace 2-0. Fluier final! Jucătorii lui Thomas Tuchel au obţinut o victorie extrem de importantă. Chelsea – Liverpool va fi finala FA Cup

Update: Aris – PAOK 1-0. Probleme în derby pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Doukoure a deschis scorul pentru gazde în minutul 17.

Update: Chelsea – Crystal Palace 2-0. A marcat şi Mason Mount, în minutul 76, după un schimb de pase superb cu Timo Werner.

Update: Chelsea – Crystal Palace 1-0. Loftus-Cheek a deschis scorul în minutul 65, din pasa lui Havertz.

Update: FINAL. Atletico Madrid – Espanyol 2-1. Formația lui Diego Simeone a dat lovitura în minutul 90+10, din penalty. Atletico a deschis scorul în minutul 52, prin Carrasco. În minutul 71, madrilenii au rămas în 10, după eliminarea lui Kondogbia. Raul de Tomas a restabilit egalitatea 3 minute mai târziu. Atletico a primit penalty în prelungiri, după intervenția VAR. Același Carrasco a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 90+10, aducând o victorie spectaculoasă pentru trupa lui Simeone.

VEZI VIDEO CU GOLUL DIN MINUTUL 90+10

Update: Celtic – Rangers 1-2. Echipa lui Ianis Hagi s-a calificat în finala Cupei Scoţiei după un meci care a avut nevoie de prelungiri. A fost 1-1 după 90 de minute, golurile fiind marcate de Taylor (64), respectiv Arfield (78). Rangers a beneficiat de autogolul lui Starfelt, din minutul 115, şi va evolua cu trofeul pe masă.

Update: Bielefeld – Bayern 0-3. Musiala a marcat din pasa lui Lewandowski, în minutul 85, şi a stabilit rezultatul final.

Update: Echipa de start a celor de la Chelsea pentru meciul cu Crystal Palace:

Update: Bielefeld – Bayern 0-2. Liderul din Bundesliga are un avantaj de două goluri la pauză. Laursen a fost autorul unui autogol, în minutul 10. Şi-a trecut numele pe tabelă şi Gnabry, în minutul 45+7!

Meciurile zilei în Anglia

Newcastle – Leicester 2-1
West Ham – Burnley 1-1
Chelsea – Crystal Palace, semifinală Cupa Angliei

Meciurile zilei în Franța

Lyon – Bordeaux (18:05)
PSG – Marseille (21:45)

Meciurile zilei în Germania

Bielefeld – Bayern (16:30)
Leverkusen – Leipzig (20:30)

Meciurile zilei în Spania

Atletico Madrid – Espanyol (17:15)
Sevilla – Real Madrid (22:00)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și