Închide meniul

Liverpool – Crystal Palace 1-1. „Cormoranii” rămân fără victorie în Premier League! Dusan Vlahovic, „dublă” în Juventus – Sassuolo 3-0

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2022, 23:55

Liverpool – Crystal Palace 1-1. „Cormoranii rămân fără victorie în Premier League! Dusan Vlahovic, „dublă în Juventus – Sassuolo 3-0

Meciuri tari în Europa

Luis Diaz, într-un meci pentru Liverpool / Profimedia

Au fost meciuri tari în campionatele de top ale Europei. Liverpool s-a încurcat cu Crystal Palace. Juventus și Atletico Madrid au câștigat la scor de neprezentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update min. 90 fluier final în Liverpool – Crystal Palace 1-1! Cormoranii rămân fără victorie în Premier League în acest sezon.

Update min 61: Liverpool – Crystal Palace 1-1! Luis Diaz a înscris după o acțiune individuală de excepție. A driblat trei adversari și a șutat în plasa laterală de la distanță.

Update min. 57: Cartonaș roșu la Liverpool! Darwin Nunez a fost eliminat după ce l-a lovit cu capul în figură pe Joachim Andersen.

Reclamă

Update min. 51 Juventus – Sassuolo 3-0! A înscris din nou Dusan Vlahovic, de această dată din pasa lui Angel Di Maria.

Update min. 43 Juventus – Sassuolo 2-0! A marcat și Dusan Vlahovic, din penalty.

Update min. 36 Liverpool – Crystal Palace 0-1! Wilfried Zaha a scăpat pe contraatac și l-a învins pe Alisson.

Reclamă 4 / 0/3

Update fluier final în Getafe – Atletico Madrid 0-3! Echipa lui Diego Simeone a obținut prima victorie din noul sezon.

Update min 26: Juventus – Sassuolo 1-0! Angel Di Maria a marcat la primul meci în Serie A.

Update min 75: Getafe – Atletico Madrid 0-3! A marcat și Antoine Griezmann.

Update min 1: A început Liverpool – Crystal Palace. Darwin Nunez este titular.

Update min. 59: Getafe – Atletico Madrid 0-2! Alvaro Morata a făcut dubla pentru echipa lui Diego Simeone.

Update fluier final în Verona – Napoli 2-5! Oaspeții pleacă acasă cu toate punctele.

Reclamă

Meciul zilei în Premier League

Liverpool – Crystal Palace 1-1

Meciurile zilei în Serie A

Verona – Napoli 2-5
Juventus – Sassuolo 3-0

Meciurile zilei în La Liga

Athletic Bilbao – Mallorca 0-0
Getafe – Atletico Madrid 0-1

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Premier League, în sezonul 2022-2023

Manchester City a primit cota de 1,57 pentru a cuceri din nou titlul în Anglia. În ultimele două sezoane, „cetăţenii” s-au încoronat campioni, la mică distanţă faţă de rivala Liverpool. Tot „cormoranii” sunt cei care le vor pune probleme serioase şi anul acesta băieţilor lui Pep Guardiola, fiind cotaţi cu a doua şansă pentru un triumf în Premier League.

Trupa lui Jurgen Klopp a primit cota de 3. Ultima dată când formaţia de pe Anfield a devenit campioană s-a întâmplat în 2020, după o luptă strânsă cu Manchester City. Darwin Nunez este marele pariu din acest sezon al antrenorului german.

Podiumul construit de bookmakeri este încheiat de Tottenham, care primeşte cota de 15. Antonio Conte a efectuat transferuri de renume în această vară, aducându-l pe Richarlison de la Everton, în schimbul a peste 60 de milioane de euro. Totodată, şi Yves Bissouma, mijlocaşul central adus de la Brighton, este un jucător care poate aduce un plus lui Spurs.

Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor din 2021, este cotată a patra favorită la cucerirea titlului în Anglia. Trupa lui Thomas Tuchel s-a remarcat pe piaţa transferurilor în această vară prin aducerea lui Raheem Sterling, de la Manchester City, în schimbul a 60 de milioane de euro.

Recomandări
  • Meciuri tari în Europa
  • Toate rezultatele sunt AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și