Închide meniul

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Premier League, în sezonul 2022-2023. Cine este favorită între Manchester City şi Liverpool

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 10:02

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Premier League, în sezonul 2022-2023. Cine este favorită între Manchester City şi Liverpool

Manchester City

Mancheser City, campioana în sezonul 2021-2022, în Premier League/ Profimedia

  • Manchester City, favorită pentru un nou titlu în Anglia
  • Ce cote au primit echipele de top pentru a triumfa în Premier League

Manchester City este favorită la un nou titlu în Premier League. Înainte ca noul sezon din Anglia să debuteze, bookmakerii au stabilit echipele care se vor duela pentru cucerirea trofeului în cel mai puternic campionat din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul sezon de Premier League va debuta vineri seara, iar meciul de deschidere va fi Crystal Palace – Arsenal. Boomakerii au întocmit o listă a favoritelor, din care nu lipsesc formaţiile de top.

Manchester City, favorită la un nou titlu în Premier League. Cum arată cotele

Manchester City a primit cota de 1,57 pentru a cuceri din nou titlul în Anglia. În ultimele două sezoane, „cetăţenii” s-au încoronat campioni, la mică distanţă faţă de rivala Liverpool. Tot „cormoranii” sunt cei care le vor pune probleme serioase şi anul acesta băieţilor lui Pep Guardiola, fiind cotaţi cu a doua şansă pentru un triumf în Premier League.

Reclamă

Trupa lui Jurgen Klopp a primit cota de 3. Ultima dată când formaţia de pe Anfield a devenit campioană s-a întâmplat în 2020, după o luptă strânsă cu Manchester City. Darwin Nunez este marele pariu din acest sezon al antrenorului german.

Podiumul construit de bookmakeri este încheiat de Tottenham, care primeşte cota de 15. Antonio Conte a efectuat transferuri de renume în această vară, aducându-l pe Richarlison de la Everton, în schimbul a peste 60 de milioane de euro. Totodată, şi Yves Bissouma, mijlocaşul central adus de la Brighton, este un jucător care poate aduce un plus lui Spurs.

Reclamă

Cotele pentru campioana din Premier League:

Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor din 2021, este cotată a patra favorită la cucerirea titlului în Anglia. Trupa lui Thomas Tuchel s-a remarcat pe piaţa transferurilor în această vară prin aducerea lui Raheem Sterling, de la Manchester City, în schimbul a 60 de milioane de euro.

Arsenal şi Manchester United, văzute cu şanse mici la titlu

Totodată, formaţia patronată de Tod Boehly şi-a întărit şi defensiva prin transferul lui Kalidou Koulibaly, de la Napoli. Fundaşul vine după plecarea lui Antonio Rudiger, la Real Madrid. Printre plecări se numără şi Romelu Lukaku, care s-a întors la Inter, sub formă de împrumut.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru top 4, locuri care asigură prezenţa în Champions League, se mai luptă şi alte echipe. Arsenal este una dintre pretendente, Gabriel Jesus, Fabio Vieira şi Oleksandr Zinchenko fiind transferurile de top realizate de Mikel Arteta în această perioadă de mercato.

Totodată, şi Manchester United are ambiţii mari în acest sezon. Erik ten Hag este marele atuu al „diavolilor”, antrenorul preluând echipa în această vară. Trupa de pe Old Trafford i-a adus pe Christian Eriksen şi Lisandro Martinez, pentru ultimul plătind peste 50 de milioane de euro lui Ajax.

Erling Haaland, convins că se poate adapta la Manchester City

Erling Haaland are încredere că se poate impune la Manchester City. Atacantul norvegian a avut o evoluţie modestă în primul meci oficial al „cetăţenilor”, Supercupa Angliei, pierdută în faţa lui Liverpool.

„Te judecă în fiecare săptămână pentru ceea ce faci pe teren şi trebuie să dai tot ce ai mai bun. Pentru mine, ca atacant, este ceva ce nu mă stresează pentru că, dacă te preocupă prea mult, poţi sfârşi prin a face lucruri pe care nu le vrei„, a declarat Erling Haaland, citat de Marca.

Totodată, vârful norvegian simte că se poate îmbunătăţi sub comanda lui Pep Guardiola. De asemenea, a mărturisit că „are foame” de goluri şi de a câştiga fiecare meci. Acesta poate debuta în campionat duminică, împotriva celor de West Ham, în prima etapă din Premier League.

„Pot să îmbunătăţesc orice. Ca un jucător tânăr, jucând pentru Pep Guardiolam pentru cel mai bun club din Anglia, trebuie să continu să mă îmbunătăţesc în multe privinţe.

Chimia din teren cu ceilalţi jucători este ceva ce va veni pe parcurs, nu ştiu dacă va fi nevoie de săptămâni, luni, dar este ceva ce se construieşte în fiecare zi la antrenamente. Sunt un jucător cu foame de goluri, care dă 100%, şi vrea să câştige fiecare partidă”, a mai spus Erling Haaland, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lovitură pentru Radu Drăgușin
Premier League • 16:25
Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”