Închide meniul

Manchester United – Leicester 1-1. „Diavolii”, pas greșit fără Cristiano Ronaldo. Karim Benzema, „dublă” în Celta Vigo – Real Madrid 1-2. Dortmund, umilită de Leipzig

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 21:15 / Actualizat: 3 aprilie 2022, 0:02

Manchester United – Leicester 1-1. „Diavolii, pas greșit fără Cristiano Ronaldo. Karim Benzema, „dublă în Celta Vigo – Real Madrid 1-2. Dortmund, umilită de Leipzig

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United

Profimedia

A fost zi plină de fotbal în toate campionatele tari ale Europei. Toate evenimentele zilei au fost în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Final de meci! Atletico Madrid – Deportivo Alaves 4-1! Echipa lui Diego Simeone a obținut o victorie uriasă în La Liga.

Update: Final de meci! Celta Vigo – Real Madrid 1-2. Karim Benzema a făcut „dubla”, dar a ratat și un penalty.

Reclamă

Update: Final de meci! Borussia Dortmund – Leipzig 1-4. Echipa lui Erling Haaland a fost umilită pe teren propriu. Starul norvegian a fost integralist.

Update: Final de meci! Manchester United – Leicester 1-1. Echipa lui Ronaldo a făcut un nou pas greșit. Starul portughez nu se află pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Momente de necrezut în Freiburg – Bayern 1-4. Liderul din Bundesliga a jucat în 12 oameni până a intervenit arbitrul și a oprit meciul! Detalii, AICI

Update: Burnley – Manchester City 0-2! A marcat și Ilkay Gundogan.

&n

Update: Burnley – Manchester City 0-1! Kevin de Bruyne a înscris pentru echipa lui Guardiola în minutul 5.

Update: Final de meci! Cosenza – Parma 1-3! Echipa lui Dennis Man a bifat o victorie importantă în Serie B. Bernabe a mai marcat o dată pe final, în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Larrivey.

Reclamă

Update: Final de meci! Liverpool – Watford 2-0! Grație acestui succes, Liverpool a urcat provizoriu pe primul loc din Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp are 72 de puncte, cu două mai multe decât rivala Manchester City, care are însă un meci mai puțin disputat.

Update: Liverpool – Watford 2-0! Fabinho a dublat avantajul „cormoranilor”, din penalty, cu două minute rămase din timpul regulamentar.

Update: Cosenza – Parma 0-2! Bernabe și Danilo au marcat pentru echipa lui Dennis Man. Românul este titular.

Update: Liverpool – Watford 1-0! Digo Jota a deschis scorul pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Meciurile zilei în Anglia

Liverpool – Watford 2-0
Burnley – Manchester City 0-2
Chelsea – Brentford 1-4
Manchester United – Leicester 1-1

Meciurile zilei în Franța

Nice – Rennes 1-1
Lille – Bordeaux (20:00)

Meciurile zilei în Germania

Freiburg – Bayern 1-4
Leverkusen – Hertha 2-1
Dortmund – Leipzig 1-4

Meciurile zilei în Italia

Serie B: Cosenza – Parma 1-3

Serie A: Lazio – Sassuolo 2-1
Serie A: Salernitana – Torino 0-1

Meciurile zilei în La Liga

Celta Vigo – Real Madrid 1-2

Atletico Madrid – Deportivo Alaves 4-1

Recomandări
  • Meciuri tari în Europa
  • Toate rezultatele sunt AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și