Închide meniul

Lewandowski a lovit în Cadiz – Barcelona 0-4. Neymar, decisiv în PSG – Brest 1-0. Bayern, egalată în prelungiri de Stuttgart

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 23:45

Lewandowski a lovit în Cadiz – Barcelona 0-4. Neymar, decisiv în PSG – Brest 1-0. Bayern, egalată în prelungiri de Stuttgart

Barcelona's Dutch forward Memphis Depay (C) fights for the ball with Cadiz' Senegalese defender Momo Mbaye (L) and Cadiz's Spanish defender Joseba Zaldua (Down) during the Spanish league football match between Cadiz CF and FC Barcelona at the Nuevo Mirandilla stadium in Cadiz, on September 10, 2022.,Image: 721431445, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sâmbăta a adus meciuri tari în Europa în campionatele de top. Chiar dacă etapa din Premier League a fost amânata după moartea Reginei Elisabeta a II-a, fanii au putut urmări dueluri atractive în Spania, Franța, Italia și Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciuri tari în Europa

PSG – Brest 1-0
Marseille – Lille 2-1

Meciurile zilei în Germania

Bayern – Stuttgart 2-2
Frankfurt – Wolfsburg 0-1
Hertha – Leverkusen 2-2
Leipzig – Dortmund 3-0
Schalke – Bochum 3-1

Meciurile zilei în Italia

Napoli – Spezia 1-0
Inter – Torino 1-0
Sampdoria – Milan 1-2

Meciurile zilei în Spania

Vallecano – Valencia 2-1
Cadiz – Barcelona 0-4
Atletico Madrid – Celta Vigo 4-1

Reclamă

Update 22.15: Cadiz – Barcelona 0-4! A marcat și Ousmane Dembele.

Update 22.10: Cadiz – Barcelona 0-3! După ce jucătorii au revenit de la vestiare în urma urgenței medicale din tribune, Ansu Fati a marcat și al treilea gol al Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.20: Momente de groază la meciul Cadiz – Barcelona! Marca anunță că un suporter din tribune a suferit un atac de cord în timpul meciului. Partida a fost întreruptă. Portarul lui Cadiz, Ledesma, a alergat disperat cu defibrilatorul ca să-l înmâneze echipei medicale. Ronald Araujo se roagă pentru viața fanului. Partida a fost întreruptă în minutul 81. Jucătorii au fost trimiși la vestiare.

 

Update 20.55: Cadiz – Barcelona 0-2! Lewandowski a înscris la câteva minute după ce a intrat pe teren.

Update 20.40: Cadiz – Barcelona 0-1! Frenkie de Jong a înscris din pasa lui Gavi!

Reclamă

Update 19.50: Final de meci! PSG – Brest s-a terminat 1-0.

Update 19.05: Barcelona a publicat echipa de start pentru meciul cu Cadiz. Marea surpriză este Robert Lewandowski, care este rezervă. Memphis Depay a fost preferat în locul său.

Update 18.30: PSG – Brest 1-0! A înscris Neymar!

Update 18.20: Bayern – Stuttgart 2-2! Incredibil! Guirassy a egalat în minutul 90+2 acasă la campioana Germaniei!

Update 18.15: Leipzig – Dortmund 3-0! A înscris și Haidara.

Update 18.00: A început meciul dintre PSG și Brest! Messi, Neymar și Mbappe sunt titulari.

Update 17.55: Leipzig – Dortmund 2-0! Au marcat maghiarii Orban și Szoboszlai.

Update 17.50: Bayern – Stuttgart 2-1! Tyl și Musiala au marcat pentru bavarezi. Golul oaspeților a fost semnat de Fuhrich.

Interviu inedit cu Kylian Mbappe, starul lui PSG

Kylian Mbappe a dezvăluit că tatăl său a fost cel care l-a determinat să joace fotbal. Totodată, starul francez a mai oferit detalii din viaţa sa personală, dezvăluind faptul că, în timpul liber citeşte cărţi. De asemenea, obiceiul la care nu poate renunţa este acela de a asculta muzică în timpul duşului.

În plan profesional, Kylian Mbappe a declarat că este un jucăor puţin indisciplinat, încasând multe cartonaşe galbene sezonul trecut. De asemenea, francezul a mai mărturisit că este mult prea competitiv, şi acest fapt îi dăunează uneori în viaţa de zi cu zi.

„(n.r. care este obiceiul la care vrei să renunţi?) Sezonul trecut am încasat foarte multe cartonaşe galbene, deci trebuie să schimb asta.

(n.r. care este persoana care te-a inspirat să începi să joci fotbal?) E simplu. Tata. A fost antrenor la clubul din oraşul meu, şi îl pregătea pe fratele meu mai mare. De fiecare când mergeam pe stadion îmi spuneam că vreau să fac la fel ca ei.

(n.r. care este lucrul care i-ar surprinde pe oameni la tine?) Faptul că uneori citesc cărţi, acasă”, a dezvăluit Kylian Mbappe, într-un interviu inedit postat pe contul celor de la WSJ Magazine.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și