Închide meniul

Interviu inedit cu Kylian Mbappe. Starul lui PSG a dezvăluit cine l-a determinat să joace fotbal şi care este defectul său: „Vreau să arăt că sunt cel mai bun”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 15:37

Interviu inedit cu Kylian Mbappe. Starul lui PSG a dezvăluit cine l-a determinat să joace fotbal şi care este defectul său: „Vreau să arăt că sunt cel mai bun

Interviu inedit cu Kylian Mbappe, starul celor de la PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe, starul lui PSG, a fost protagonistul unui interviu inedit. Atacantul francez a dezvăluit care îi este defectul, şi totodată, cine a fost cel care l-a determinat să joace fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai importaţi jucători de la PSG. Francezul a înscris o dublă în ultima partidă a campioanei din Ligue 1, în partida de debut din Champions League, contra celor de la Sevilla.

Interviu inedit cu Kylian Mbappe, starul lui PSG

Kylian Mbappe a dezvăluit că tatăl său a fost cel care l-a determinat să joace fotbal. Totodată, starul francez a mai oferit detalii din viaţa sa personală, dezvăluind faptul că, în timpul liber citeşte cărţi. De asemenea, obiceiul la care nu poate renunţa este acela de a asculta muzică în timpul duşului.

În plan profesional, Kylian Mbappe a declarat că este un jucăor puţin indisciplinat, încasând multe cartonaşe galbene sezonul trecut. De asemenea, francezul a mai mărturisit că este mult prea competitiv, şi acest fapt îi dăunează uneori în viaţa de zi cu zi.

„(n.r. care este obiceiul la care vrei să renunţi?) Sezonul trecut am încasat foarte multe cartonaşe galbene, deci trebuie să schimb asta.

Reclamă

(n.r. care este persoana care te-a inspirat să începi să joci fotbal?) E simplu. Tata. A fost antrenor la clubul din oraşul meu, şi îl pregătea pe fratele meu mai mare. De fiecare când mergeam pe stadion îmi spuneam că vreau să fac la fel ca ei.

(n.r. care este lucrul pe care ai vrea să-l schimbi la tine?) Cred că uneori în viaţă sunt prea competitiv. E bine să fii competitiv pe teren, dar uneori în viaţă de zi cu zi, nu trebuie să fii aşa. Eu mereu vreau să arăt că sunt cel mai bun, că pot câştiga, dar nu este nevoie să arăţi mereu asta.

(n.r. care este rutina fără de care nu poţi trăi?) Nu-mi pot face duş fără să am muzică pe fundal. Dacă nu am muzică, stau mai bine în pat.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. care este persoana, în viaţă sau decedată, cu care ţi-ar plăcea să iei cina?) Michael Jackson.

(n.r. care este calitatea pe care o apreciezi cel mai mult într-o echipă?) Spiritul colectiv. Este cel mai important lucru dacă vrei să câştigi. Poţi avea cei mai buni jucători din lume, dacă nu avem aceeaşi stare, nu putem câştiga.

(n.r. care este lucrul care i-ar surprinde pe oameni la tine?) Faptul că uneori citesc cărţi, acasă”, a dezvăluit Kylian Mbappe, într-un interviu inedit postat pe contul celor de la WSJ Magazine.

Kylian Mbappe, despre înfrângerea care l-a afectat cel mai mult

Kylian Mbappe a declarat că înfrângere din finala Champions League, în faţa lui Bayern Munchen, din 2020, a fost una greu de depăşit. La momentul respectiv, bavarezii se impuneau la limită într-un ultim act desfăşurat în Portugalia, scor 1-0.

Totodată, campionul mondial alături de naţionala Franţei, a declarat că iubeşte ceea ce face, iar acest lucru îl determină să muncească mult mai mult.

„(n.r. din care înfrângere ai învăţat cel mai mult?) Atunci când am pierdut finala Champions League cu PSG. Termini meciul, mergi şi îţi iei medalia şi vezi Cupa, dar realizezi că nu e pentru tine. Vrei doar să plângi, să fii singur şi să nu vorbeşti cu nimeni. Este un sentiment urât, dar asta e viaţa. Trebuie să accepţi şi să lupţi pentru o nouă finală.

(n.r. care este sacrificiul pe care l-ai făcut pentru a fi unde eşti astăzi?) Nu mergi aşa mult cu prietenii afară, stai mai mult acasă, trebuie să te odihneşti, să mânânci bine. Uneori vrei să mergi la un restaurant bun, dar trebuie să mănânci ceea ce trebuie, pentru că nutriţionistul îţi face un program. Trebuie să te gândeşti la corpul tău mereu. Dar pentru mine, acestea nu au fost sacrificii. Mereu am spus că fotbalul este pasiunea mea, iar atunci când iubeşti ceea ce faci, nu vezi lucrurile drept sacrificii.

Reclamă

(n.r. ce sfaturi i-ai da variantei tale mai tinere?) Să nu se oprească niciodată din a visa. Este gratis. Desigur, trebuie să munceşti, dar cel mai important este să visezi. Asta îţi dă putere să reuşeşti”, a mai spus Kylian Mbappe, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
  • Kylian Mbappe a acordat un interviu inedit
  • La ce întrebări a răspuns starul francez de la PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și