Închide meniul

Levante – Barcelona 3-3 | Meciul nebun care îi poate costa titlul pe catalani. ”Am comis multe erori și nu doar acum!” Cum arată clasamentul din La Liga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 22:44 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Levante – Barcelona 3-3 | Meciul nebun care îi poate costa titlul pe catalani. ”Am comis multe erori și nu doar acum!” Cum arată clasamentul din La Liga

profimediaimages

Levante - Bareclona 3-3, în etapa a 36-a din La Liga. Lionel Messi a marcat unul dintre golurile oaspeților

Barcelona a condus de două ori pe terenul micuței echipe din Valencia: cu 2-0 și 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi (25) și Pedri (34) au marcat singurele goluri înainte de pauză. Argentinianul a ajuns la 29 de goluri în actuala ediție de campionat.

Repriza secundă a fost însă dramatică. Într-un interval de doar trei minute (57 și 59), gazdele au restabilit egalitatea prin Melero și Morales.

Levante – Barcelona 2-2. Atletico se poate distanța la 4 puncte

Dembele (64) a părut să aducă liniștea pentru Barca. Francezul, care a pasat și la reușita lui Pedri, a făcut 3-2, dar nu a fost de ajuns.

Sergio Leon (83) a stabilit scorul final: 3-3. Barcelona a irosit două puncte uriașe. În loc să fie lider și să mute presiunea pe Atletico și pe Real, aproape că a ieșit din lupta la titlu.

Reclamă

Unul dintre liderii echipei, Sergio Busquets, care a jucat cu o mască pe față în urma accidentării din meciul cu Atletico, a declarat că ”titlul este aproape jucat”. Acesta a adăugat, citat de sport.es, că ”sunt foarte puține opțiuni pentru că au rămas foarte puține puncte în joc. Am comis mult erori și nu doar în această partidă”.

Cum arată clasamentul și programul din La Liga

În acest moment, catalanii pe locul 2. Au jucat 36 de meciuri și au 76 de puncte. Liderul Atletico are 35 de meciuri și 77 de puncte, iar Real Madrid, 35 de meciuri și 75 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 36-a
Atletico Madrid – Real Sociedad
Granada – Real Madrid

Etapa a 37-a
Athletic Bilbao – Real Madrid
Atletico Madrid – Osasuna
Barcelona – Celta Vigo

Etapa a 38-a
Eibar – Barcelona
Real Madrid – Villareal
Valladolid – Atletico Madrid

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și