Închide meniul

LIVE BLOG | Masacru în Frankfurt – Bayern 1-6! Sadio Mane a făcut show. Gabriel Jesus și Zinchenko au strălucit în Crystal Palace – Arsenal 0-2

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 23:45

LIVE BLOG | Masacru în Frankfurt – Bayern 1-6! Sadio Mane a făcut show. Gabriel Jesus și Zinchenko au strălucit în Crystal Palace – Arsenal 0-2

Fotbalul mare s-a întors!

Colaj cu Gabriel Jesus și Sadio Mane / Profimedia

Crystal Palace – Arsenal 0-2 și Frankfurt – Bayern 1-6 au fost primele meciuri din noul sezon din Premier League și Bundesliga. Fotbalul mare s-a întors!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal s-a întârit masiv în această vară și visează la un loc de Champions League. Gabriel Jesus și Zinchenko au făcut un meci mare cu Crystal Palace. Bayern, fără Lewandowski, s-a distrat cu Frankfurt.

Crystal Palace – Arsenal 0-2 și Frankfurt – Bayern 1-6

Update: 23.50: Final de meci! Crystal Palace – Arsenal 0-2.

Update 23:40: Crystal Palace – Arsenal 0-2! Guehi și-a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lu Bukayo Saka.

Reclamă

Update 23.30: Final de meci! Frankfurt – Bayern s-a terminat 1-6.

Update 23.20: Frankfurt – Bayern 1-6! A marcat din nou Jamal Musiala

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.00: Frankfurt – Bayern 1-5! Manuel Neuer a comis o gafă de amatori! Gazdele reduc din diferență. VIDEO AICI

Update 22.25: Crystal Palace – Arsenal 0-1! Gabriel Martinelli și-a luat revanșa după ratarea din debutul meciului și a deschis scorul.

Update 22.20: Frankfurt – Bayern 0-5! Serge Gnabry a făcut 5-0. Este doar minutul 42.

Update 22.10: Frankfurt – Bayern 0-4! A marcat și tânărul Musiala.

Update 22.05: Frankfurt – Bayern 0-3! Sadio Mane a înscris al doilea său gol în tricoul bavarezilor.

Reclamă

Update 22.03: Ocazie colosală ratată de Gabriel Martinelli în Crystal Palace – Arsenal. A trimis alături cu toată poarta în fața. VEZI VIDEO AICI

Update 22.00: A început meciul dintre Crystal Palace – Arsenal

Update 21.45: Frankfurt – Bayern 0-2! Campioana Germaniei a început ca din tun! Kimmich și Pavard au marcat în primele 11 minute.

Crystal Palace – Arsenal (22:00)
Frankfurt – Bayern (21:30)
Lyon – Ajaccio (21:30)

Arsenal a plătit o „avere” pentru Jesus

Gabriel Jesus a fost transferat oficial de Arsenal. Atacantul brazilian pleacă de la Manchester City după cinci ani petrecuţi în tricoul campioanei Angliei. Pentru „cetăţeni” a marcat 95 de goluri în 236 de meciuri.

În vârstă de 25 de ani, Jesus a semnat „un contract pe termen lung”, a precizat gruparea londoneză fără să ofere mai multe detalii. Valoarea transferului este estimată de presa britanică la 45 milioane lire sterline (n.r. 52 de milioane de euro).

Noi suntem încântaţi că am transferat un jucător de calibrul lui Gabriel Jesus. El are 25 de ani, este un internaţional brazilian confirmat, care arată constant că este un jucător de mare calitate„, a indicat compatriotul său Edu, directorul sportiv al lui Arsenal.

De la sosirea sa în Anglia, în ianuarie 2017, fostul golgheter al lui Palmeiras a câştigat 11 trofee, între care patru titluri de campion al Angliei.

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo. Sadio Mane, superstarul transferat de la Liverpool, a fost implicat în transferul acestuia la echipa secundă a bavarezilor.

Desire Segbe Azankpo a fost în probe pentru echipa a doua a celor de la Bayern. Acesta a trecut cu brio perioada de două săptămâni şi a semnat un contract valabil până în 2024.

Sadio Mane a fost implicat în transfer. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi s-au antrenat împreună înaintea noului sezon. Cei doi au crescut împreună la academia Generation Foot, în Senegal, după care au ajuns la Metz, în Franța.

„Am continuat să ne sprijinim unul pe altul de la distanță. Încă suntem ataşaţi. Când aveam timp liber și se putea, m-am dus să-l văd în Anglia.

Același lucru este valabil și pentru el. Sunt cel mai dificil adversar al lui la fotbal. Poate pierde în fața tuturor, dar nu suportă să piardă cu mine. Când ne jucăm, e foc!”, spunea Azankpo despre Mane, citat de francefootball.fr.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și