Închide meniul

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0. Cristiano Ronaldo&co au obţinut biletele pentru Campionatul Mondial! Polonia – Suedia 2-0. Robert Lewandowski va merge în Qatar, după ce l-a învins pe Zlatan Ibrahimovic

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 23:40

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0. Cristiano Ronaldo&co au obţinut biletele pentru Campionatul Mondial! Polonia – Suedia 2-0. Robert Lewandowski va merge în Qatar, după ce l-a învins pe Zlatan Ibrahimovic

Portugalia - Macedonia de Nord 2-0 şi Polonia - Suedia 2-0

Colaj Profimedia

  • Portugalia – Macedonia de Nord 2-0
  •  Polonia – Suedia 2-0

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0 și Polonia – Suedia 2-0. Cristiano Ronaldo&co au obţinut biletele pentru Campionatul Mondial. Robert Lewandowski va merge şi el în Qatar, alături de naţionala Poloniei, după ce a învins Suedia lui Zlatan Ibrahimovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cel de-al treilea meci, Țara Galilor va da piept cu învingătoarea dintre Scoția și Ucraina, duel care se va juca de 24 iunie. Partida a fost amânată pentru data respectivă din cauza războiului declanșat de Rusia.

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0 şi Polonia – Suedia 2-0

Min. 90: Portugalia şi Polonia s-au calificat la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Reclamă

Min. 73: Polonia – Suedia 2-0. GOOOL! Piotr Zielinski a majorat avantajul gazdelor.

Min. 65: Portugalia – Macedonia de Nord 2-0. GOOOL! Bruno Fernandes a reuşit „dubla”.

Min. 49: Polonia – Suedia 1-0. GOOOL! Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 32: Portugalia – Macedonia de Nord 1-0. GOOOL! Bruno Fernandes a deschis scorul din pasa de gol a lui Cristiano Ronaldo. CR7 i-a pasat superb coechipierului său de la Manchester United.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI BRUNDO FERNANDES ŞI PASA DE GOL A LUI CRISTIANO RONALDO

Update: Au început meciurile!

Portugalia – Macedonia de Nord, meci de totul sau nimic pentru Cristiano Ronaldo

Portugalia a învins Turcia cu 3-1 şi s-a calificat în finala barajului de calificare la Campionatul Mondial. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a produs un adevărat cutremur şi a eliminat Italia la Palermo, scor 1-0.

Echipele de start:

Portugalia: Costa, Cancelo, Pepe, Danilo, Mendes, Moutinho, Fernandes, Silva, Otavio, Jota, Ronaldo

Reclamă

Macedonia de Nord: Dimitrievski, Stefan Ristovski, Musliu, Velkovski, Alioski, Elmas, Bardhi, Ademi, Trajkovski, Ristovski, Kostadinov

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj după ce Portugalia a învins Turcia cu 3-1 şi s-a calificat în finala barajului de calificare la Campionatul Mondial. Ronaldo cere prudenţă înaintea partidei cu Macedonia de Nord, echipă ce a produs un şoc mondial după ce a învins Italia.

Portugalia a scăpat de Italia din drumul spre Qatar, acolo unde Cristiano Ronaldo vrea să îşi ducă naţionala. Chiar dacă va întâlni Macedonia de Nord, Cristiano Ronaldo le cere colegilor săi să fie concetraţi.

„Am făcut primul pas spre marele nostru obiectiv, spre Cupa Mondială din 2022. Nu am realizat nimic încă. Trebuie să lucrăm în continuare într-un mod serios și concentrat, să respectăm adversarul, dar să credem mereu în abilitățile noastre. Hai Portugalia! Să mergem în Qatar!”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

Robert Lewandowski şi Zlatan Ibrahimovic, duel de foc pentru Campionatul Mondial din Qatar în Polonia – Suedia

Meciul Rusia – Polonia nu se va mai disputa, din cauza războiului din Ucraina. Robert Lewandowski&Co s-au calificat direct în finala barajului.

De cealaltă parte, Suedia – Cehia s-a terminat 1-0 în semifinale. Nordicii s-au calificat în finala barajului pentru Campionatul Mondial, după golul înscris de Quaison în extra-time.

Echipele de start:

Polonia: Szczesny; Bereszynski, Glik, Bednarek; Cash, Krychowiak, Zurkowski, Reca; Moder, Zielinski; Lewandowski

Suedia: Olsen; Danielson, Lindelof, Nilsson, Bengtsson; Kulusevski, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Quaison

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. Unde ar putea juca fostul atacant de la CFR și FCSB.
Fotbal • 22 feb., 9:24
Billel Omrani face tot posibilul pentru a reveni pe teren. A ales o destinație surprinzătoare și a renunțat la pretenții
România - Portugalia LIVE TEXT
Tenis de masă • 16 feb., 15:00
România – Portugalia 0-3 a fost în AntenaPLAY! „Tricolorii” au pierdut prima prima partidă de la Campionatele Mondiale pe echipe
Franţa s-a calificat în finala Campionatului European de handbal!
Handbal • 26 ian., 22:38
Franţa s-a calificat dramatic în finala Campionatului European de handbal! Suedia, deţinătoarea trofeului, a părăsit competiţia