Închide meniul

Liverpool, bombă pe final de mercato! Jurgen Klopp aduce un rival pe post pentru Mohamed Salah și Sadio Mane

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2022, 9:28

Liverpool, bombă pe final de mercato! Jurgen Klopp aduce un rival pe post pentru Mohamed Salah și Sadio Mane

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool

Profimedia

Cele două cluburi se pregătesc să finalizeze toate documentele transferului, anunță Fabrizio Romano. Liverpool și FC Porto mai au de clarificat ultimele detalii, iar jucătorul și-a dat deja acordul să vină în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool l-a transferat pe Luis Diaz de la FC Porto

Potrivit goal.com, echipa antrenată de Jurgen Klopp va plăti 45 de milioane de euro pentru serviciile columbianului de 25 de ani, plus alte 15 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Luis Diaz va face vizita medicală și va semna contractul până luni, 31 ianuarie, când este ultima zi a perioadei de mercato din iarnă. Columbianul a fost dorit și de Tottenham, dar oferta lui Liverpool l-a atras mai mult.

Luis Diaz poate evolua în ambele flancuri din atac, iar Klopp l-a adus ca să le facă concurență starurilor Sadio Mane și Mohamed Salah. În acest sezon, columbianul are 16 goluri și 6 assist-uri în 28 de meciuri disputate pentru FC Porto, în toate competițiile.

Reclamă

40 de milioane de euro e cota de piață a lui Luis Diaz, potrivit transfermarkt.com. El juca la FC Porto din 2019, când portughezii l-au transferat de la Junior FC, din Columbia.

Citește și:

Juventus l-a luat pe Dusan Vlahovic

Un alt transfer mare realizat în perioada de mercato de iarnă este cel al lui Dusan Vlahovic, de la Fiorentina la Juventus. În conturile Fiorentinei intră o sumă uriașă. „Bătrâna Doamnă” îi va plăti nu mai puțin de 75 de milioane de euro, aici fiind incluse și 9 milioane de euro din bonusuri.

Vlahovic va juca în tricoul lui Juventus în următorii patru ani și jumătate și va încasa un salariu anual de 7 milioane de euro! Manchester City, Manchester United și Arsenal erau echipele care insistau pentru noul star al fotbalului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Vlahovic este golgheterul la zi din Serie A, la egalitate cu Ciro Immobile. Puștiul care are o cotă de piață de 70 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a înscris de 17 ori în această ediție de campionat.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și