Închide meniul

Liverpool, gata să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor! Fotbalistul pe care Jurgen Klopp îl vrea de la Real Madrid. Suma pe care au pus-o pe masă „cormoranii”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 12:57

Liverpool, gata să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor! Fotbalistul pe care Jurgen Klopp îl vrea de la Real Madrid. Suma pe care au pus-o pe masă „cormoranii

Jurgen Klopp, dezlănțuit

Profimedia

Liverpool vrea să câştige al doilea titlu în ultimele trei sezoane din Premier League şi încearcă să se întărească. Ultimul nume mare de pe lista cormoranilor este fotbalistul celor de la Real Madrid, Marco Asensio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool, gata să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor

Considerat unul dintre viitoarele superstaruri ale fotbalului, în urmă cu doar câțiva ani, Marco Asensio nu a avut ascensiunea care se preconiza. Era cotat în urmă cu câţiva ani la 90 de milioane de euro, dar cota sa a scăzut drastic. Pe Jurgen Klopp nu îl deranjează. Îl vrea la Liverpool.

Extrema dreaptă a avut mari probleme cu accidentările şi nu a mai reușit să prindă un loc de titular la gruparea de pe Santiago Bernabeu, motiv pentru care a ajuns ca prezența sa să nu mai fie considerată necesară la echipă de către antrenorul ei, Carlo Ancelotti, anunţă mirror.co.uk.

Astfel, Real Madrid l-a scos la vânzare, iar FC Liverpool a scos deja banii. 30 de milioane de euro costă fotbalistul, iar Jurgen Klopp ar fi pregătit banii deja.

Şi Federico Chiesa e dorit de Liverpool

Nu doar pe Asensio îl vrea Liverpool. Englezii sunt interesaţi şi de Federico Chiesa pe care au mai pus ochii şi Chelsea și Bayern. Prima dintre ele chiar a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro, imediat după EURO 2020, însă conducerea bianconeri nici nu a vrut să se așeze la masa negocierilor.

Reclamă

Juventus nici măcar nu a apucat să plătească suma de tansfer datorată celor de la Fiorentina, cele 48 de milioane de euro urmând să fie achiziționate în mai multe tranșe. Gruparea pregătită de Max Allegri este hotărâtă să îi ofere un salariu îmbunătățit pentru a-l convinge să rămână, decizia legată de viitorul său îi va aparține în exclusivitate lui Chiesa, conform calciomercato.com.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și