Închide meniul

Liverpool se pregăteşte să dea lovitura. S-a înţeles cu Adama Traore. Jurgen Klopp s-a implicat activ în realizarea transferului

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2020, 11:36

Reclamă
Liverpool se pregăteşte să dea lovitura. S-a înţeles cu Adama Traore. Jurgen Klopp s-a implicat activ în realizarea transferului

Profimediaimages

Adama Traore, dorit de Jurgen Klopp la Liverpool

Conform spaniolilor de la Todofichajes, discuţiile sunt avansate. Managerul lui Liverpool nu s-a mulţumit să privească de pe margine tratativele şi a decis să se implice. Klopp l-ar fi sunat deja pe jucătorul de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adama Traore, noua ţintă a lui Jurgen Klopp

Crescut de Barcelona, Traore s-a descătuşat în acest sezon din Premier League. A ajutat-o pe Wolverhampton să se lupte cu şanse pentru calificarea în cupele europene. A marcat 4 goluri şi a oferit 7 pase decisive. Traore a înscris numai împotriva granzilor Manchester City şi Tottenham. A punctat de trei ori cu "cetăţenii" şi şi-a ajutat echipa să o învingă tur-retur pe campioana en-titre.

Wolverhampton cere aproximativ 60 de milioane de lire sterline pentru atacantul care joacă în naţionala de tineret a Spaniei. Negocierile cu Liverpool sunt avansate, iar Traore ar putea juca pe Anfield în următoarea ediţie de campionat.

Klopp şi l-a dorit iniţial pe Timo Werner, dar Leipzig nu şi-a dorit să intre la negocieri. Ca să îl aducă pe al doilea golgheter din Bundesliga (24 de reuşite stagionale), Liverpool trebuia să achite clauza de reziliere de 55 de milioane de euro. Deţinătoarea UEFA Champions League nu a fost mulţumită de cerinţele nemţilor şi a renunţat la vârful de 24 de ani.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:00

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

16:33

Fernando Alonso trimite noi săgeţi către FIA, după cursa de sprint din Austria: „Sunt spaniol şi nu vreau să am probleme”

16:28

„O mândrie absolută!” Ce a spus Radu Drăguşin despre Ianis Hagi, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

15:43

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat „lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

15:21

Rafael van der Vaart, avertisment înainte de România – Olanda! Care sunt vedete care le pot pune probleme tricolorilor

15:12

VIDEOOliver Bearman a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei! Marea cursă, duminică (11:00; AntenaPLAY)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și