Închide meniul

Lovitură dură pentru Olimpiu Moruţan! Românul va rata derby-ul cu Fenerbahce. Ce probleme i s-au descoperit

Gabriel Zamfirescu Publicat: 16 noiembrie 2021, 17:05

Lovitură dură pentru Olimpiu Moruţan! Românul va rata derby-ul cu Fenerbahce. Ce probleme i s-au descoperit

Meciuri tari în Europa League și Conference League

Profimedia

  • Lovitură dură pentru Olimpiu Moruţan
  • Românul va rata derby-ul cu Fenerbahce

Ghinion teribil pentru Olimpiu Moruţan. După ce a ratat calificarea la barajele de Mondiale, internaţionalul român nu va juca aproape sigur în derby-ul dintre Galtasaray şi Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru Olimpiu Moruţan

Cei de la Galatasaray spun că mijlocașul român a acuzat dureri la coapsa dreaptă și nu a putut participa la antrenamente. ”Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare în meciul cu Liechtenstein și nu s-a antrenat cu restul lotului, în schimb Alex Cicâldău a intrat în programul normal al echipei”, a fost anunțul celor de la Cim Bom.

Deocamdată, oficialii turci au comandat mai multe teste medicale suplimentare, deoarece vrea să știe dacă se poate baza pe Moruțan la derby-ul cu Fener de dumincă, din etapa a 13-a. Se pare însă că Moruțan are șanse infime să fie apt de joc, conform jurnaliştilor turci.

Reclamă
Citește și:

Românul, preferatul lui Fatih Terim

Deşi nu este titular indiscutabil la Galatasaray, Olimpiu Moruțan este unul dintre preferaţii lui Fatih Terim. Presa din Turcia spune că Terim este impresionat de calitățile individuale ale românului, dar încearcă să-l facă pe Moruțan să-și pună talentul în slujba echipei. Mai mult, mijlocaşul român ar putea fi şi o bună afacere pentru club dacă va fi vândut la o echipă mare din Europa.

Moruțan a fost achiziționat pentru aproape 5 milioane de euro de la FCSB, iar el ar urma să fie vândut pentru 20 de milioane de euro, adică suma la care spera Gigi Becali la un moment dat. Galatasaray ar obține astfel un profit de 4 ori mai mare decât investiția făcută, scriu ziariștii turci.

Reclamă

Terim crede că asta va fi valoarea fotbalistului în următorii 2-3 ani. Asta după ce Moruțan este doar de 3 luni pe malul Bosforului. Antrenorul Galatei l-a folosit până acum pe două posturi, cel de mijlocaș dreapta sau în spatele vârfurilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 22 feb., 9:05
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”
Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică
Fotbal extern • 21 feb., 22:58
„Greu de suportat atâta amărăciune!” Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică. Replica „Împăratului” Fatih Terim