Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Barcelona! Sergio Aguero, OUT trei luni din cauza problemelor respiratorii. Prima reacție a argentinianului

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 23:41

Reclamă
Lovitură teribilă pentru Barcelona! Sergio Aguero, OUT trei luni din cauza problemelor respiratorii. Prima reacție a argentinianului

Sergio Aguero se retrage din fotbal

Profimediaimages

„Sergio Aguero este indisponibil pentru selecție. În următoarele trei luni va fi evaluată eficacitatea tratamentului pentru a determina procesul de recuperare”, se arată în anunțul făcut de Barcelona pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero, OUT trei luni de la Barcelona

Nu a fost cu noroc primul meci ca titular pentru Aguero la Barcelona. Catalanii au făcut doar 1-1 cu Alaves, iar argentinianul a ajuns pe patul de spital. A rezistat doar 41 de minute pe teren.

În minutul 38 al confruntării de pe Camp Nou, Aguero a acuzat dureri în zona pieptului și probleme respiratorii. Atacantul argentinian s-a întins pe gazon, iar după aproximativ trei minute a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho. Înainte să-i ceară arbitrului să oprească jocul, Aguero s-a ciocnit cu Laguardia într-un duel aerian, dar contactul nu a fost deloc violent.

Argentinianul a fost transportat la un spital din Barcelona pentru un consult cardiologic. Diagnosticul primit de vârful Barcelonei este aritmie cardiacă, un termen medical folosit pentru bătăile neregulate ale inimii.

Reclamă
Reclamă

Sergio Aguero: „Sunt pregătit pentru recuperare!”

Aguero a bifat doar cinci apariții în tricoul Barcelonei după transferul de la Manchester City. Argentinianul a fost accidentat în startul sezonului și și-a făcut debutul abia în luna octombrie. Lovit de încă o problemă medicală, Aguero rămâne în continuare optimist.

„Sunt bine și pregătit să înfrunt procesul de recuperare. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru atâtea mesaje de sprijin și dragoste care îmi fac inima mai puternică”, a scris Aguero, pe Instagram.

Sursa: Instagram Sergio Aguero

15 milioane de euro valorează Sergio Aguero, potrivit transfermarkt.com. În 10 ani petrecuți la Manchester City, argentinianul a cucerit cinci titluri în Premier League și a jucat finala UEFA Champions League în sezonul trecut, pierdută cu 0-1 în fața lui Chelsea.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și