Închide meniul

Lucescu, răspuns pentru contestatari! Mesaj categoric pentru fanii celor de la Dinamo Kiev

Silviu Corneanu Publicat: 27 iulie 2020, 12:03

Reclamă
Lucescu, răspuns pentru contestatari! Mesaj categoric pentru fanii celor de la Dinamo Kiev

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu se dă bine pe lângă fanii celor de la Dinamo Kiev, chiar dacă ani de zile a antrenat marea rivală Shatior. 3 milioane de euro va câştiga românul în Ucraina, la care se mai adaugă şi bounsuri de performanţă: 500.000 de euro dacă va duce echipa în grupele UCL şi încă 500.000 de euro dacă va lua titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: "Voi lupta ca să am succes la Kiev, iar fanii să mă aplaude"

"Nu cred că a mai fost o perioadă atât de proastă în istoria lui Dinamo, dar voi îndrepta imaginea negativă. Există multe probleme, voi merge mână în mână cu jucătorii şi voi căuta să le rezolv. 

Vreau să le ofer satisfacţie fanilor lui Dinamo. Suporterii te judecă după rezultate. Dacă vom face împreună performanţe, ce probleme vom mai avea cu fanii? 

Eu am câştigat multe titluri la Şahtior împotriva lui Dinamo. Probabil că sunt supăraţi pe mine. Desigur că voi lupta pentru a avea succes la Kiev şi ca suporterii să mă şi aplaude. 

Fotbalul mă întinereşte. Cele mai frumoase momente sunt atunci când ai foame de victorii şi performanţă", a declarat Mircea Lucescu pentru cotidianul local"Tribuna", conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și