Închide meniul
VIDEO

Ludovic Blas, gol superb în Nantes – Lyon, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY! Mijlocaşul a înscris printr-un voleu de senzaţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2023, 23:47

Ludovic Blas, gol superb în Nantes – Lyon, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY! Mijlocaşul a înscris printr-un voleu de senzaţie

Ludovic Blas, gol superb în Nantes - Lyon

Ludovic Blas, în timpul unui meci la Nantes/ Profimedia

Ludovic Blas a marcat un gol superb în partida dintre Nantes şi Lyon, din semifinalele Cupei Franţei. Mijlocaşul lui Nantes a punctat printr-un voleu de senzaţie, după ce a preluat perfect în careul lui Lopes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nantes – Lyon, prima semifinală din Cupa Franţei, se vede exclusiv în AntenaPLAY. Meciul este de asemenea, şi în format live video, pe AS.ro.

Ludovic Blas, gol superb în Nantes – Lyon, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY

În minutul 57, Centonze a centrat perfect în interiorul careului. Mingea a ajuns la Ludovic Blas. Decarul lui Nantes a preluat superb pe piept, şi din voleu, a deschis scorul în duelul cu Lyon.

Mijlocaşul francez a declanşat nebunia în tribunele arenei lui Nantes, prin golul marcat în poarta lui Lyon. Este al 10-lea gol reuşit de Ludovic Blas în actualul sezon, în cele 41 de meciuri bifate, în toate competiţiile, pentru echipa sa.

Nantes a reuşit să deschidă scorul în repriza secundă, după ce în prima parte a duelului cu Lyon, golul lui Moutoussamy a fost anulat pe motv de ofsaid.

Reclamă

Câştigătoarea duelului dintre Nantes şi Lyon se va duela în finala Cupei Franţei cu câştigătoarea duelului Annecy – Toulouse. A doua semifinală din Cupa Franţei se va disputa joi, de a ora 21:45, exclusiv în AntenaPLAY!

Greşeală imensă comisă de Dejan Lovren, în Nantes – Lyon

Dejan Lovren a comis o greşeală imensă în partida din semifinalele Cupei Franţei, dintre Nantes şi Lyon, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Fostul fundaş al lui Liverpool a pasat greşit către propriul portar, însă a fost salvat ulterior de faptul că golul Moutoussamy a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 32, Dejan Lovren a pasat greşit către Lopes. Portarul a ieşit până la marginea careului, în încercarea de a respinge, însă Blas şutează către poarta goală.

Reclamă 4 / 0/3

Lovren a respins in extremis balonul mijlocaşului lui Nantes, în încercarea de a-şi repara greşeala, însă mingea a ajuns ulterior la Moutoussamy, care nu a stat pe gânduri, şi a înscris.

Golul mijlocaşului lui Nantes a fost ulterior anulat pe motv de ofsaid, şi astfel Lyon a putut răsufla uşurată.

În tribune s-a declanşat nebunia, după golul marcat de Moutoussamy. Fanii au aprins torţe şi au luminat arena „Beaujoire”. Bucuria suporterilor a fost însă de scurtă durată, pentru că golul echipei favorite a fost anulat.

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare

Doi suporteri ai echipei de fotbal Olympique Lyon au fost condamnaţi luni la doi ani de închisoare în urma incidentelor petrecute pe stadionul Groupama, în ziua de 14 ianuarie.

Incidentele au avut loc după ce Olympique Lyon a pierdut meciul disputat acasă, cu Strasbourg, scor 1-2, în etapa a 19-a din Ligue 1. În total, patru persoane au fost condamnate pentru violenţe comise împotriva forţelor de securitate.

Tribunalul penal din Lyon a condamnat un student de 22 de ani la 10 luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare. În instanţă, acesta a recunoscut că a lovit un polţist CRS. Un al doilea tânăr a fost condamnat la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare, anunţă news.ro.

Alţi doi susţinători au primit pedepse de opt luni de închisoare cu suspendare. Cei patru bărbaţi au fost, de asemenea, amendaţi cu câte 1.500 de euro fiecare. De asemenea, aceştia vor fi interzişi de pe stadion timp de doi ani, cu obligaţia să se prezinte la un departament de poliţie în timpul meciurilor echipei Olympique Lyon.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și