Închide meniul

Luis Enrique ar fi bătut palma cu PSG şi urmează să semneze contractul! Anunţul făcut de francezi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2023, 17:01

Reclamă
Luis Enrique ar fi bătut palma cu PSG şi urmează să semneze contractul! Anunţul făcut de francezi

Luis Enrique este aproape de a deveni antrenor la PSG

Profimedia

Luis Enrique ar fi bătut palma cu PSG şi este aproape de a deveni antrenorul campioanei Franţei. Fostul selecţioner al Spaniei ar fi bătut palma cu şefii parizienilor şi ar ura să semneze contractul săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Telefoot, Luis Enrique este în pole position pentru a ocupa un loc pe banca pariziană. Potrivit lui Grégoire Margotton, prezentatorul emisiunii de duminică, negocierile ar putea fi încheiate chiar săptămâna viitoare, scrie news.ro.

Luis Enrique ar fi bătut palma cu PSG

Numirea, dacă se va concretiza, ar veni după ce negocierile dintre Paris SG şi Julian Nagelsman ar fi fost întrerupte. Numele fostului mijlocaş parizian Thiago Motta a fost, de asemenea, vehiculat pentru funcţia de antrenor.

Kylian Mbappe, despre viitorul său la PSG

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său la PSG. Atacantul francez a rupt tăcerea la câteva zile după ce a anunţat conducerea clubului parizian că nu îşi va prelungi contractul.

Actuala înţelegere dintre Kylian Mbappe şi PSG expiră în iunie 2024, iar presa din Franţa a anunţat că cei din conducerea campioanei din Ligue 1 iau în considerare să îl vândă pe Mbappe în această vară, pentru a nu îl pierde gratis peste un an.

Reclamă

Aflat în cantonamentul Franţei, Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său înaintea partidelor din preliminariile EURO 2024.

„Voi continua la PSG, am o singură opţiune în acest moment: să rămân la PSG. Doar am trimis acea scrisoare. Nu poţi controla reacţiile, dar nu mă interesează reacţiile. Nu e nimic de explicat. Oamenii pot vorbi şi pot critica. Ştiu de ce fac tot ce fac şi de ce spun ce spun. Oamenii nu au toate informaţiile”, a spus Kylian Mbappe, citat de theathletic.com.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul sezonului viitor şi are opţiunea de a prelungi înţelegerea cu formaţia de pe Parc des Princes. El ar fi avut timp până pe 31 iulie să anunţe ce planuri de viitor are, dar a decis să transmită conducerii clubului cu o lună şi jumătate mai devreme faptul că nu vrea să mai continue la Paris din vara anului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid rămâne una dintre opţiunile lui Kylian Mbappe. În urmă cu un an, starul francez a fost aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu, dar a semnat în cele din urmă o nouă înţelegere cu PSG.

Scrisoarea lui Mbappe vine la doar câteva zile după ce Florentino Perez, preşedintele madrilenilor, a fost întrebat dacă Real îl va transfera pe atacantul francez. Perez nu a ezitat şi a declarat: „Da, dar nu în acest an”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și