Închide meniul

Luis Suarez a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Neymar: „Dacă rămânea la Barcelona, câştiga Balonul de Aur! Eu şi Messi i-am spus asta!”

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 22:50

Luis Suarez a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Neymar: „Dacă rămânea la Barcelona, câştiga Balonul de Aur! Eu şi Messi i-am spus asta!

Luis Suarez a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Neymar

Luis Suarez, Neymar şi Lionel Messi, la Barcelona/ Profimedia

  • Luis Suarez, mesaj pentru Neymar
  • Ce a declarat atacantul uruguayan

Luis Suarez a dezvăluit ce sfat i-a dat Neymar. Atacantul uruguayan a dezvăluit faptul că l-a îndemnat pe starul brazilian să nu se transfere la PSG, în vara lui 2017, însă acest nu l-a ascultat. Mai mult decât atât, Surez a declarat că şi Lionel Messi a avut acelaşi mesaj pentru jucătorul care a ajuns pe Parc de Princes ulterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar traversează o perioadă delicată la PSG. Accidentat, acesta va rata returul de foc cu Bayern, din Liga Campionilor. Însă, pe lângă acest fapt, viitorul starului brazilian pe Parc de Princes este unul icert, deoarece se pare că oficialii grupării de pe Parc de Princes sunt gata să-l vândă la vară.

Luis Suarez a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Neymar

La momentul în care Neymar a fost ofertat de PSG, Luis Suarez şi Lionel Messi l-au sfătuit pe brazilian să rămână la Barcelona, deoarece asta ar fi fost cea mai bună decizie pentru viitorul său. Acesta nu i-a ascultat pe colegii de la acea vreme de la Barcelona, şi a acceptat propunerea celor de pe Parc de Princes.

Reclamă

Mai mult decât atât, Suarez susţine că Neymar ar fi putut face un pas în faţă doar dacă ar fi mers la un club de top din Anglia. Totodată, uruguayanul a declarat că brazilianul ar fi putut câştiga Balonul de Aur, dacă ar fi rămas pe Camp Nou.

„Eu și Messi i-am spus ‘dacă vrei să câștigi totul, stai aici cu noi’. Ne-a ascultat și ne-a spus ‘da, da, vreau să rămân’. Apoi, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ca prieteni, l-am sfătuit să rămână, dar decizia a aparținut lui și familiei sale.

Reclamă

I-am spus ‘Anglia e mai bună pentru viitorul tău, mă gândesc la Manchester City, fotbalul va fi mai bun pentru tine… Dar, în Franța?’. Apoi am înțeles că și în fotbalul francez a crescut mult, dar i-am spus că cel mai bun lucru e să fi rămas cu noi.

Sunt responsabil pentru ce spun. Dacă Neymar rămânea la Barcelona, cu siguranță câștiga un Balon de Aur”, a declarat Luis Suarez, pentru tuttomercatoweb.com.

Neymar nu va juca în returul dintre PSG și Bayern Munchen, din „optimile” Ligii Campionilor

Neymar nu va juca în returul dintre PSG și Bayern Munchen, din „optimile” Ligii Campionilor! Anunțul a fost făcut de Christophe Galtier, antrenorul parizienilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă la meciul tur cu bavarezii, PSG nu s-a putut baza din primul minut pe Kylian Mbappe, acum francezii au alte probleme. Neymar nu va putea fi folosit deloc în returul de pe Allianz Arena. Starul brazilian s-a accidentat în derby-ul din campionat cu Lille.

„Neymar este indisponibil pentru următoarele două jocuri. Este unul dintre cei mai buni marcatori ai noștri, deci este o mare pierdere”, a declarat Christophe Galtier, antrenorul lui PSG.

Unii dintre fanii lui PSG s-au bucurat de vestea primită, susținând că echipa din capitala Franței va avea șanse mai mari de calificare fără Neymar.

„În sfârșit, acum avem șanse să ne calificăm!”, „Această veste e chiar una bună, e mai bine așa pentru PSG!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor francezi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool